Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
orientačně nevíte, zda je možné mít v masérně malé skleněné akvárium (baňka) s akvarijní rybou? )
Díky.
Dobrý den, myslíte, aby to nevadilo té rybce nebo zákazníkům? Rybce by to vadit nemělo, zákazníkům snad také ne - rybka snad nešíří žádné choroby a alergie. Ale, možná je na to nějaký zákon nebo vyhláška. Zdravím!
doplněno 21.08.14 18:13:Ono je také dost masérů slepců a ti mají v prostorách i vodícího psa - a zřejmě to není problém.
Otázkou je, jestli to chcete mít přímo v té místnosti, kde k masážím probíhá nebo třeba v kanceláři/čekárně. Přímo v místnosti nevím (zeptal bych se na hygieně, řeknou to na 100%), v kanceláři/čekárně jako dekorace určitě nevadí (za předpokladu že se o rybu něco jiného živočicha budete starat a nebue tam smrdět jak moje bolavá noha )
To nevím, každopádně vodící pes je spíš zdravotní pomůcka, takže s ním podle mne můžete i do obchodu.
To majsterjoe®. Mohu se zeptet, proč bude rybě vadit sleněná "baňka", pominuli mýtus, že se ryby zblázní?
Koule (baňka) atd. je nevhodná hlavně z technických důvodů. Problémové umístění akvarijní techniky a čištění skla.
Rybě samotné je tvar nádrže celkem fuk, hlavně, že velikost a vybavení odpovídá jejím životním nárokům.
Jestli může byt nádrž v masérně to fak netuším i když bych v tom problém neviděl. Bohužel , když vidím, co dokážou v Bruselu vymyslet za nařízení, nic mě už nepřekvapí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.