Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Akvárium v masérně

Od: vladik* odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

orientačně nevíte, zda je možné mít v masérně malé skleněné akvárium (baňka) s akvarijní rybou? :))
Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, myslíte, aby to nevadilo té rybce nebo zákazníkům? Rybce by to vadit nemělo, zákazníkům snad také ne - rybka snad nešíří žádné choroby a alergie. Ale, možná je na to nějaký zákon nebo vyhláška. Zdravím!

doplněno 21.08.14 18:13:

Ono je také dost masérů slepců a ti mají v prostorách i vodícího psa - a zřejmě to není problém.

repkin*
hodnocení

0x

Otázkou je, jestli to chcete mít přímo v té místnosti, kde k masážím probíhá nebo třeba v kanceláři/čekárně. Přímo v místnosti nevím (zeptal bych se na hygieně, řeknou to na 100%), v kanceláři/čekárně jako dekorace určitě nevadí (za předpokladu že se o rybu něco jiného živočicha budete starat a nebue tam smrdět jak moje bolavá noha :) )

doplněno 21.08.14 18:33:

To nevím, každopádně vodící pes je spíš zdravotní pomůcka, takže s ním podle mne můžete i do obchodu.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Orientacne sklenena banka rybe vadit bude. V ostatnich pripadech nikoliv.

aroff

To majsterjoe®. Mohu se zeptet, proč bude rybě vadit sleněná "baňka", pominuli mýtus, že se ryby zblázní?

Koule (baňka) atd. je nevhodná hlavně z technických důvodů. Problémové umístění akvarijní techniky a čištění skla.

Rybě samotné je tvar nádrže celkem fuk, hlavně, že velikost a vybavení odpovídá jejím životním nárokům.

Jestli může byt nádrž v masérně to fak netuším i když bych v tom problém neviděl. Bohužel , když vidím, co dokážou v Bruselu vymyslet za nařízení, nic mě už nepřekvapí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]