Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
u T-mobile mám sjednané tři smlouvy - internet na doma, na cesty a volání.To vše nyní platím cca 900 ,- kč měsíčně.
Smlouva na intermet na cesty mi bude končit a protože jí již více než rok nevyužívám, nemá pro mě cenu smlouvu dále obnovit.Při telefonickém hovoru s operátorem mi bylo sděleno, že pokud smlouvu neprodloužím na další dva roky, zvýší se mi poplatek za internet ADSL na doma na původních 500,- kč - všechny smlouvy byly původně jako balíček tři v jednom.
Na tohle mě však při sepisování nikdo neupozornil a teď jsem v situaci, že se mi nechce platit dvakrát tolik vyšší taxu, než jsem měla původně a to vlastně ani nevím, jestli by mi zvýšili i tarif za volání?
Můžete mi prosím někdo poradit jak z toho ven, aby byla spokojenost na obou stranách? Jen bych ještě chtěla dodat, že jsem stálým a dlouholetým zákazníkem a nikdy jsem žádné problémy týkající se čehokoliv nemusela řešit, proto mě docela mrzí zaráží to, že by mě měli trestat za to, že jsem jim zaplatila mnoho a mnoho tisíc za ta léta...
To že jste věrným zákazníkem je asi moc nebere, já jsem jejich zákazník už například 14 let a nikdy jsem se ničeho extra nedočkala. Teď to nějak nechápu, když jste měla balíček tři v jednom, tak by smlouva měla končit pro všechny tři služby zároveň, ne? Nebo určitě půjde, že přejdete na jiný tarif, který Vám bude vyhovovat. Určitě nedejte jen na telefonní hovor, zajděte si do kamenné prodejny a na vše se jich zeptejte osobně, já mám zkušenost, že telefonní operátoři toho namluví a neví o více možnostech slev, než které mají prodavači v prodejně
Pročtěte si důkladně všechny tři smlouvy všeobecné obchodní podmínky platné v době uzavření smluv, všeobecné obch. podmínky platné nyní a podmínky poskytování jednotlivých služeb.
Nejen u T-mobile je běžné, že slevu na jednu službu poskytují na základě využívání dalš/ch služby/služeb. Tzn., že pokud přestanete využívat službu, na jejímž základě byla poskytnuta sleva, vrátí se cena na původní výši.
Při sepisování smluv Vás nikdo nemusí na nic upozorňovat. Vše je uvedeno ve smlouvách a v obchodních podmínkách.
Opravdu si pročtěte vše, co jsem doporučila výše. Abyste za pár týdnů nezjistila, že se Vám smlouva "automaticky prodloužila" na další dva roky.
------- Poznámka: V obchodě nebývají moc dobré podmínky na pročtení všeho a na soustředění na četbu, protože tam stále někdo chodí, mluví, ... Já jsem to řešila tak, že jsem si všechny podmínky stáhla do PC, pročetla jsem je v klidu doma a v prodejně už zbyla k pročtení jenom smlouva. ... (Podpisem smlouvy jste potvrdila i seznámení s podmínkami.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.