Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zánět středního ucha?

Od: martas01 odpovědí: 6 změna:

Zdravím,
mám strašně bolesti v uchu a táhne se mi to po celé straně obličeje, mám sníženou funkčnost čelistí a tak dále.
Myslíte, že to může být zánět středního ucha i když mi je 22? Trvá to už skoro týden. Ptám se nejdříve tady, protože má práce mi neumožňuje jen tak si odejít k doktorovi kdykoliv se mi zamane.
Předem díky moc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kucharinka*
hodnocení

0x

Ano, může a zřejmě také je, to že děti nemají dovivinutou eustachovu trubici znamená jen to, že jsou nnáchylnějšší :)) .. Zajděte k lékaři než bude pozdě, já to odkládala a pak jsem měla zánět bubínku. Potom jsem nespala celé noci
PS: na tu bolest zabírá Nurofen Rapid ...(aspon u mě ... :)..)

přeji brzké uzdravení ... :)

hodnocení

0x

U zánětu středního ucha bývá zvýšená tělesná teplota. Já bych ty Vaše potíže spíše viděl v zánětu trojklanného nervu.

kucharinka*

zánět trojklaného nervu je prý příšerná bolest, to si nemyslím

rebeka*
hodnocení

0x

Měla jsem zánět středního ucha v padesáti a horečku jsem neměla. Ale určitě k lékaři.

hodnocení

0x

Obě uši stiskněte dlaněmi co nejvíce a najednou pusťte. Když to zabolí, je to střední ucho. Když ne, tak jsou to uzliny. Určitě by to měl vidět ušní dr. Zánět, to není dobré nikdy a ještě k tomu v hlavě?! To už vůbec! ;) Napadlo mě, s dětmi jsem několikrát byla na pohotovosti. Zajděte navečer na pohotovost. Tenkou jehličkou, bezbolestně a odborně, v koutku píchne bubínek a hnis za bubínkem vypustí. Jinak hrozí protržení bubínku anebo se infekce může rozšířit i do jiných částí hlavy. Každopádně dostanete antibiotika. Propíchnutí bubínku tenkou jehličkou, to je nejlepší řešení.

martas01

Tak teď jsem přijel z ambulance a prý mi nic není, že to mám jen z bazénu a že to tam mám zarudlý a dostal jsem nějakou mastičku...tak jen doufám, že to vážně nic nebude i když to pořád pekelně bolí
Všem díky za odpovědi ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]