Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám strašně bolesti v uchu a táhne se mi to po celé straně obličeje, mám sníženou funkčnost čelistí a tak dále.
Myslíte, že to může být zánět středního ucha i když mi je 22? Trvá to už skoro týden. Ptám se nejdříve tady, protože má práce mi neumožňuje jen tak si odejít k doktorovi kdykoliv se mi zamane.
Předem díky moc
Ano, může a zřejmě také je, to že děti nemají dovivinutou eustachovu trubici znamená jen to, že jsou nnáchylnějšší ) .. Zajděte k lékaři než bude pozdě, já to odkládala a pak jsem měla zánět bubínku. Potom jsem nespala celé noci
PS: na tu bolest zabírá Nurofen Rapid ...(aspon u mě ... ..)
přeji brzké uzdravení ...
Obě uši stiskněte dlaněmi co nejvíce a najednou pusťte. Když to zabolí, je to střední ucho. Když ne, tak jsou to uzliny. Určitě by to měl vidět ušní dr. Zánět, to není dobré nikdy a ještě k tomu v hlavě?! To už vůbec! Napadlo mě, s dětmi jsem několikrát byla na pohotovosti. Zajděte navečer na pohotovost. Tenkou jehličkou, bezbolestně a odborně, v koutku píchne bubínek a hnis za bubínkem vypustí. Jinak hrozí protržení bubínku anebo se infekce může rozšířit i do jiných částí hlavy. Každopádně dostanete antibiotika. Propíchnutí bubínku tenkou jehličkou, to je nejlepší řešení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.