Nejste přihlášen/a.
Vlastním pozemek orná půda, z něhož chci část oddělit . K pozemku mám přístup z veřejné komunikace přes parcely, kde jsem také spoluvlastníkem části (jedná se o ostatní plochu - polní cesta). Stavební odbor po mně požaduje vyjádření souhlasu s dělením pozemku od všech všech spoluvlastníků polní cesty (je jich víc jak 20, někteří i na Slovensku) pro územní řízení. Nemáte někdo zkušenost s dělením pozemku v letošním roce, zda je to takhle opravdu nutné? Pokud jsem napsala nesrozumitelně, poskytnu další info. Děkuji.
doplněno 22.08.14 08:20:Modře označená parcela, přístup v pravém horním rohu - malý lichoběžník, dále dvě úzké parcely za sebou až po kolmo vedoucí klikatou (veřejná komunikace) , ráda bych nakreslila, ale neumím...
Dobrý večer, stále se mi nepodařilo problém vyřešit.
Oddělený pozemek uvažuji prodat. Majiteli by se stali ti, kteří potřebují přístup ke svým pozemkům přes můj pozemek a současně jsou již vlastníky částí parcel od veřejné komunikace k mému pozemku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.