Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,koupil jsem si boty na začátku června 2014 a jen po měsíci chození se poškodil šev na pravé botě. Bota je outdoorová takže jsem s ní chodil běhat ven a na ruzný procházky do lesa. Podal jsem tedy reklamaci a ta byla zamítnuta.Že se prý nejedná o vadu vyrobní a můžu tedy za to asi sám. Šev mi však zašili, ale já požadoval vratit peníze. Mam boty z A3 už 2 roky a využívam je mnohem více než ty nové a stále jsou v pořádku. Takže mi snad rozumíte když chci vratit peníze za boty které se poškodily hned po měsíci chození a běhání. Potřeboval bych tedy poradit jak jednat aby mi byly vráceny peníze? Děkuji
Tak,tak, vrácení peněz až po třetí opravě a ta se musí týkat stejné závady,tedy aspoň to tak bývalo.
Asi to tak nebude vždy, že 3x a dost, také záleží na tom, co se s botami stane. Já například měla boty 7 měsíců a praskla mi podrážka v ohybu, šla jsem je dát reklamovat a vrátili mi peníze s tím, že oprava není možná. Určitě by mi je vyměnili za jiný kus, ale v celé ČR už nebyly dostupné. Pokud Vám je opravili, tak buďte rád alespoň za to, když řekli že to není výrobní vada.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.