Zdravím, objednal jsem si dvoukusový balík vážící 17,2kg. Odesílatel balíku mi napsal, že 18/8/2014 byl balík vyexpendován. Předevčírem jsem volal poště a řekli mi, že první balík mají a že čekají na druhý. Včera jsem si to chtěl ověřit a řekli mi, že pro mě nic nemají. Nevíte kde je problém?
Nevím kde je problém, ale vím řešení, příště radši PPL nebo cokoli kromě České Pošty. Dneska jsem se v tom utvrdil když mi na poště spletli jméno to je pokaždé nějaký problém...
Nechte si od dodavatele poslat podací číslo a na stránkách České pošty si zadejte "sledování zásilek" a uvidíte, kdy byl balík podán a kde se právě nachází.
Tak jsem se dozvěděl, že balík u byl v Jeseníku (kde bydlím) a najednou je zase v Příbramy odkud byl posílán? Fakt to nechápu lidi. VIZ obrázek.
repkin*
kontaktujte svou pobočku pošty s tím podacím číslem a ptejte se popř. si tam podejte stížnost na doručovatele (pokud to poslal zpět/ptejte se na důvod)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.