Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Polypy v žaludku

Od: dedekjaga odpovědí: 4 změna:

Včera mi byl vyšetřován žaludek a zase mi našli několik polypů. Vyštípali je a poslali na histologii. Nevím si rady, jak na to, aby se polypy nedělaly a také nevím proč se mi pořád dělají. Za rady všem předem děkuju.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ff*
hodnocení

0x

Polypy jsou vředy ne?Ty se dělají když je překyselený žaludek?Tak brát léky na snížení vylučování kyseliny v žaludku.Nebo se dělají při špatné stravě.Lidi mají dnes zkažený i chutě,známý doktor říkal,že je plno rakovin žaludku z toho,že lidi moc solí a žerou plno xindlů s ečkama,salámy,uzeniny.Kafe

Náhodou o kafi se poslední roky začíná mluvit v superlativech. To bych tam neřadil.

hodnocení

0x

Kafe dráždí žaludek. Já kafe vůbec nemůžu. Bohužel. Moje známá doktorka na gastru kafe taky raději nepije. Asi ví, proč. Pak ještě čokoláda není dobrá na žaludek.

ff*
hodnocení

0x

kafe je xindl.V podstatě je to připálené semeno.Už jen ta barva ukazuje,že je to spálenina.Poslední výzkumy ukazují,že velká konzumace kávy vede k rakovině plic.Tomu věřím,známý byl silně závislý na kafi,musel ho mít ráno i večer a zemřel na raka plic.I když nikdy nekouřil

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]