Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozsah DPČ

Od: elizn odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

pracuji na DPČ a ve smlouvě mám uvedeno, že mohu odpracovat 20h/týdně. V červenci bylo týdnů 5, tím pádem jsem mohla odpracovat 5x20h = 100h/měsíc. V srpnu si nejsem jistá, jaký je počet týdnů. Podle kalendáře je 5 týdnů, akorát jsem na pochybách, protože ten první týden má jen 1 den (pátek 1.8), respektive 3, když započítám i víkend (2.8. a 3.8, který ovšem nepracuji). Lze odpracovat také v součtu 100h, nebo jak je to? Děkuji za odpověď. Natálie

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Podle mne si to vysvětlujete chybně. Červenec ani srpen nemají 5 týdnů, protože ani jeden měsíc nemá 35 dnů. V týdnu od 28. července do 3. srpna můžete odpracovat 20 hodin, nikoliv 20 hodin "jako za červenec" plus 20 hodin "jako za srpen".

Zmíněných 20 hodin v přelomovém týdnu se rozdělí do července a do srpna.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]