Dobry den, chtela jsem se zeptat, jestli nebude na závadu, když pri kojeni budu uzivat cesnekove tablety. V pribalovem letáku neni o tom nic napsáno. Děkuji
A proč jíte nějaké xindly v tabletách když je nejzdravější čerstvý česnek?Lidská hloupost je nezměrná.Radši si budu ničit zdravý tabletkami,které mají dost diskutabilní účinek a plno chemie navíc
Když jsem kojila, normálně jsem česnek jedla, ale syrový, ne v tabletách. V tabletách, aby to drželo pohromadě, musí být nějaké pojivo... toto bych zbytečně do sebe neládovala. Jo a to moje dítko má rádo česnek...
Česnek v tabletách - to slyším poprvé. Účinné látky tam bude minimum, zato chemie plno. Vyhodit do koše takové svinstvo. Čekám kdy se začne prodávat salát v tabletách...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.