Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,podavali jsme trestní oznámení na stav.firmu,a při výslechu u kterého jsem byl 2x mě oba vyslíchající příslušníci policie ČR ubezpečovali,že jsme byli podvedení stavební firmou o cca 950.000.kč,a vše dospěje k soudu,nám přišlo od vyšetřovatele,že se nejedná o trestní čín,a on tímto vše odkládá.Podali jsme stížnost na postup onoho vyšetřovatele s tím,že neprovedl výslech osob,kterých se týka náš případ,opoměl postatné a závažné věci,ohledně uzavřením smlouvy se stav.firmou,a prostě ve vyjádření bylo znát,že svou práci poškodil výsloveně naše práva.Má povinnost tento vyšetřovatel odpovědět,nebo jakkoliv se vyjádřit k naši stížnosti,nebo naši stížnost hodí do šuplíku a nechá vše vychladnout.Ostatně jsem připraven vše předat medíim a podat na onoho vyšetřovatele trestní oznámení pro podezření z přijeti úplatku,protože vyjádřeni onoho vyšetřovatelé je apsolutnbě mimo mé chápaní.Děkuji za odpověď,případnou radu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.