Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
mohl by mi někdo prosím přibližně napsat kdy budou zrušeny tyto průkazky?
díky
Já myslím, že brzo to nebude, protože nádražáků je pořád hodně, i přes občasné propouštění a oni by se vzbouřili Možná se jim jen zvýší roční poplatky za režijky. Už ted je nemají úplně zadarmo.
No hele ono 1000,- za cestování celý rok vlakem není až tak moc. Že to někdo nevyužívá... Je to velmi příjemný benefit...
No,ono cestování celý rok? Na to není při těch šichtách vůbec čas.Denní,noční,12.víkendy,svátky Štědrý den noční,Nový rok denní, přes léto i 15 směn za 21 dní a to 12-ti hod. ! Jen si to zkuste např 4x12 denní za sebou, 3x noční 12 za sebou,jistě by jste to vše ráda pro ten benefit dělala! Dám 1000,-za režijku a projedu s bídou polovic,protože rovněž jezdíme autem,jelikož všude vlak nejezdí a tahejte bágly pro 4 lidi vlakem! A co benefity jinde,ty vás neštvou? Levnější elektřina pro zaměstnance některých společností,13+14 platy,peníze na dovolenou,v obchodech nákupy bez daně pro vybrané osoby,levnější půjčky a hypotéky pro zaměstnance některých pojišťoven a spořitelen,chlebíčky za 5,- gulášek za 25,- ve vybraných jídelnách-tam ,,nahoře,,s možností vzít i rodině domů a neposledně velká skupina lidí,co mají léky zadarmo,ošetření na pohotovosti nemusí platit ,jen vytáhnou papír z úřadu atd.,atd., jistě by si mnozí vzpomněli i na další benefity vybraných skupin.Kdysi si lidé tolik nezáviděli,sedláci tak akorát když měl ten druhý na dvoře větší kupu hnoje,protože měl více na hnojení pole,tím pádem předpoklad větší úrody,ale tu dřinu za tím,co musí na poli vykonat,to už vidí málokdo!
Ahoj.Proč by měli být zrušeny? U jiných firem mají benefity o kterých se nám ani nezdálo.Nebo policajti dostávají po odchodu osobní důchod.Vojáci z povolání příspěvek na bydlení a o poslancích nemluvím.Já jsem využíval režíjku hojně a kdo z nádražáku cestuje často tak se vyplatí.Nikdo nevidí jak třeba u posunu musí za každého počasí dělat dvanáctky aj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.