Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Očkování proti Meningokovi

Od: cmucych odpovědí: 1 změna:

Zdravím,

je dobré očkováni pro 4 leté dítě proti meningokovi? Má s tím někdo nějaké zkušenosti ať dobré či špatné? Prosim podělte se semnou... Mamka právě váhá jestli dát bratra očkovat nebo ne. :) Předem díky všm za odpovědi.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

0x

Nojo, jak se má rodič rozhodnout, když nemá dostatek informací, že? A když se "povinně" očkují miminka na nemoci, kterými onemocnět nemohou - hepatitida B, jen pohlavní styk a infikované stříkačky, s tím se kojenec těžko setká. A když se všude straší tím, že vakcíny obsahují škodliviny, do přímé souvislosti s vakcinací se dává autismus, zánět mozkových blan i nenadálé úmrtí dětí. A teď babo raď a rodiči rozhodni se. Hm. Meningokok je léčitelný antibiotiky, přesto zemře kolem 10% nemocných, onemocní kolem 100 dětí ročně. Při určité komplikaci zemře až 25%. Nedá se očkovat proti všem typům, ale prý když očkované dítě onemocní na neočkovaný typ, je průběh onemocnění lehčí. Je lepší mít mrtvé dítě, nebo dítě s autismem? A když mi onemocní neočkované dítě z ničeho nic vysokými horečkami 40°C, budu informovaná, takže poběžím ihned na pohotovost kde budu trvat na testech na meningokoka, které onemocnění potvrdí, zachrání mi tahle včasná diagnostika to dítě?

Syn zatím očkovaný není, protože od zimy, kdy mi doktorka tohle očkování nabídla, nebyl tak zdravý, aby se dal očkovat a když zdravý byl, nastal čas dovolených. Ale očkovat ho dám a budu doufat, že tak jako úplně bez problémů zvládnul všechna očkování, zvládne o tohle a žádný autismus se nerozvine. Jak říkala moje dětská lékařka, která pracovala na JIPce. Když vidíte krásnou 16ti letou holku, která Vám během 4 hodin zemře pod rukama a nemůžete nic dělat... Nemyslete si, že ty nemoci tu nejsou, ony jsou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]