Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
rád bych se zeptal, jestli někdo nemáte zkušenost s prací v Austrálii? Existuje tady na to nějaká agentura, která vám nějak pomůže nebo jak to chodí? Už mě to tady nějak nebaví a doufám, že tam by to bylo lepší.
Angličtinu zvládám v pohodě.
Děkuji za jakékoliv informace.
J.
Zkuste například agenturu: australiaonline.cz/...
Tahle je prý lepší (levnější): australie.informationplan/...
Nebo si přečtěte zkušenosti: alexandrasynac.blog.idnes/...
Jinak co mám zkušenosti ze svého okolí, tak vycestování není tak jednoduché... všichni co znám, tak tam jeli jako studenti (i když jim bylo přes 30) a při škole si přivydělávali. Austrálie má šíleně složitou imigrační politiku, ale nejvíc info se dozvíte v některé z agentur.
Uz je to nejaky ten patek co jsem tam byl, ale ziskat tam pracovni viza nebo rezidency je celkem problem, kdyz nejste doktor, nebo zdravotni bratr. Mozna je ted vice zadanych zamestnani. Muzete se podivat treba sem:
Ja osobne jsem tam byl na studenska viza, coz je asi nejjednodussi cestan, jak tam vycestovat. Samozrejme musite navstevovat skolu ale mate moznost si prividelat urcite hodiny tydne. Jestli sezenete praci, kde Vam zaplati na ruku, tak muzete samozrejme pracovat az se z Vas bude kourit.
Jinak neberte poznamky o strasnem horku,z alezi kde budete, ja jsem byl V Perthu a dalo se to snest uplne v pohode. Darvin by jsem si asi rozmyslel .
Dobrý den, patrně to víte, ale Austrálie už není moc přívětivá k cizincům, resp. udržuje si svou vysokou životní úroveň. Je tam značně draho i pro německé turisty. Ale, jestli máte rád nesnesitelné letní horko, tak si tam zajeďte a třeba seženete práci na místě. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.