Nejste přihlášen/a.
Zdravím,chystám se zaevidovat na ÚP. Jen by mě zajímalo kolik mě bude vypláce pracák z mé čisté mzdy což je 15700kč ,dříve snad vypláceli po dobu 3 měsíců asi 60% z čité mzdy ale nejsem si jist.Děkuji za rady
Výše podpory: – první dva měsíce podpůrčí doby 65 % – další 2 měsíce 50 % – po zbývající podpůrčí dobu 45 %
Podpůrčí doba: – do 50 let věku 5 měsíců – nad 50 do 55 let věku 8 měsíců – nad 55 let věku 11 měsíců
Další informace najdete na portálu MPSV: portal.mpsv.cz/...
Já jen k odpovědi ivzez doplním, že výše podpory záleží i na tom, jakým způsobem byl ukončen pracovní poměr. Pokud ze strany zaměstnance a bez vážného důvodu, pak výše podpory bude činit jen 45% z průměrné čisté mzdy a to po celou podpůrčí dobu.
doplněno 18.08.14 22:49:Pokud to bylo dohodou na Váš popud a bez udání důvodu, pak počítejte s tím, že celou podpůrčí dobu budete pobírat podporu ve výši jen 45%. Bohužel.
prac.poměr byl rozvázán dohodou mezi mnou a zaměstnavatelem,rozvázačku jsem podal sám bez uvedení důvodů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.