Nejste přihlášen/a.
Dodry den,chtel bych se zeptat,zda budu muset jeste platit a nebo kdy mi konci povinost platit na dceru vyzivne?Dcera ve veku skoro 20let vcera odmaturovala,tak nevim jak dlouho bych mel jeste platit,zda se ma uz od 1 cervna 2009 prihlasit na pracovni urad,nebo musim jeste platit po dobu letnich prazdnin?Dekuji,s pozdravem Vaclav.
A nebylo by fajn zastavit vyplácení včas a jí poslat poštou tutéž částku a popřát pěkné prázdniny? Určitě byste jí udělal radost.
Pokud to ještě tak platí, přeplatek výživného se nevrací a jedině by se to možná považovalo za bezdůvodné obohacení. Ale to snad k vlastnímu děcku není to pravé řešení. A proto se mi líbí ta předchozí rada. Samozřejmě, že záleží i na tom, jaký máte k dceři vztah, podle toho bych zvolila způsob předání a nebo poslání včetně formulace přání.
To je opravdu hezký nápad. Jeden měsíc výživného navíc tatínka nezabije a možná potřebným způsobem posílí vztah.
Sama jsem vyrostla na alimentech a můj starší syn taky a bylo to opravdu úplně něco jiného. Už je to za námi, ale trpkost z toho, že jsme oba byli našim tatínkům na obtíž, zůstane asi nafurt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.