Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odlet do Antalye

Od: kytka25® odpovědí: 5 změna:

Hezký den všem. Protože jen některé cestovky uvádějí čas odletu, chci se zeptat, jeslti víte, čas odletu do Turecka z Brna na 8 dní. Např. v sobotu 13.9. je tam odlet v 5.00 a 13,05. Nejradši bych letěla ráno a navíc mám tušení, že odpolední let má mezipřistání v Ostravě. Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Čas odletu vám sdělí cestovka v pokynech, které vám zašle na email. V který čas poletíte nemůže zde na poradně nikdo vědět.

doplněno 18.08.14 13:09:

Pokud se v ten den lítá ve dvou časech, nemůžeme tušit, který bude ten váš. Sic vám někdo může napsat, že s cestovkou ABC letěl v 5 ráno, ale není nikde záruka, že s tou samou poletíte v 5 i vy.

doplněno 18.08.14 13:11:

Pokyny by vám měly dorazit nejpozději 7 dní před odletem, mě dorazily dnes, tedy 12 dní před odletem.

hodnocení

Až mi to cestovka sdělí, bude pozdě:)) Proč by to nemohl nikdo na poradně vědět? Určitě někdo letos letěl, letový řád je pravidelný, některé dny se letí jen v 5 ráno, tak není o čem přemýšlet... Třeba někdo odpoví s kterou cestovkou byl a v kolik odlétali...

doplněno 18.08.14 13:26:

kutululu: nejelpší by bylo, že mi někdo napíše, že letěl v pátek ráno v 5 a nic jiného ten den neletí:)

kutululu

Chápu to tedy tak, že když Vám někdo řekne, že úterky se líta v 5 a ve 13h, středy v 7 a 15h, tak že podle toho si vyberete datum své dovolené? *smich* Ale pak stejně nebudete vědět jestli to bude ten ranní nebo odpolední :) Tak to Vám držím palce, snad nedopadnete hůř než já, když jsem do Bulharska přiletěla v 18h večer a odlétala v 10h ráno, to jsem měla opravdu o dva dny kratší dovolenou *plac*

hodnocení

0x

Kytko ,cas odletu se urcuje pri koupi zajezdu,pak se potvrzuje e-mailem (pokud nedojde ke zmene casu odletu),sam si nejde urcit cas odletu,ten trva3 1/2,co nejrannejsi odlet je samo lepsi-to clovek ziska aspon cas.Byla jsem 6x-a naprosta spokojenost s dovcou v Turecku.

hodnocení

Já byla v Turecku taky už dvakrát a vždy se mi podařilo odletět ráno. Mám totiž pocit, že sobotní odlet ve 12,05 z Brna je přes Ostravu. Ono je to možná na 8 dnů jinak než na 15. Proto jsem tu ten dotaz dala. Třeba někdo letěl na 15dnů v 5 ráno a na 8 dnů ve 12. Na Invii se udává u některých pobytů i čas odletu. A že si nemůžu určit sama čas odletu vím:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]