Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, než zase začne škola, chtěli jsme s dědou ještě udělat radost našim vnoučatům. A společně jsme se rozhodli, že zajedeme do vzdáleného, ale pěkného akvaparku. Na netu jsem si našla, že je nejvýhodnější si koupit tzv. rodinné vstupné. To platí pro 2 dospělé nad 18 let a až 3 děti do 14 let.
Ale tady už to nejde. Vnučce je 13, ale vnukovi bylo před měsícem už 15, takže podmínku nesplňuje. Nevím, jak to máme udělat. Koupit to rodinné vstupné /400 Kč/ a k tomu ještě vnukovi vstupenku zvlášť?
Je to dost nepříjemně rozděleno: děti jsou podle nich do 14 let, dospělí jsou od 18. A co ta doba mezi tím? Nejsou už ani děti, nejsou ještě ani dospělí. To je máme nechat doma? Nebo čekat venku? Myslím, že to rodinné vstupné je velice špatně nastaveno. Proč je tam ta mezera? To mě docela mrzí. Aby se vykoupali všichni návštěvníci, stanovila bych tedy dospělé nad 18 let, ale děti do 18. Jenže já to neovlivním.
Ptala jsem se mailem provozovatele akvaparku, zatím mi neodpověděl. Určitě je víc takových rodin, které se prostě do toho vstupného "nevejdou". Jak byste to řešili Vy? /kdybych kupovala jednotlivé vstupenky, vyjde mě to pro nás 4 na 640 korun./ V akvaparku neposkytují žádnou slevu, např. pro důchodce, pro studenty apod., platí jen 2 druhy vstupenek a to podle výšky: do 140 cm a nad 140 cm. Jak na to? Díky. Jaga.
Dobrý den, patrně budete muset dodržet podmínky a ceník toho vybraného zařízení nebo si vybrat zařízení jiné (kde to mají třeba nastaveno jinak). Nejvíce je potrestáte, když k nim nepůjdete - je to stejná volba, jako u všeho jiného (buď to akceptuji nebo jdu jinam). Zdravím!
doplněno 19.08.14 08:26:babajaga - no, je to těžký boj s ceníkem. Individuální slevu Vám asi nedají a ceník měnit nebudou.
Ale, snad zvolit něco zcela jiného - děti jsou jistě přes prázdniny "vycákané" z koupání dost, tak snad něco pro povznesení jejich vzdělání a poznatků. A snad i levněji.
Některé děti jsou větší ,vypadají na víc než jim je a naopak, nevím jak vnuk. Jak vám dokážou že klukovi je už 15 a ne 14?Jako prarodiče jej v občance logicky nemáte ,on jako "14letý" jako ještě nemá OP..prostě bych se domluvila s vnukem ,aby potlačil hrdost ,že už je velký kluk a spolu s vámi hrál o rok mladšího. Myslím,že to bude bez problémů.Oni to nehrotí.
Jednou jsme s kamarádkou byli v Liberci a tam to měli tuším do 140cm,jejich dcerka měla asi o 2cm víc tak jsme ji řekli aby se pokrčila a prošla , nikdo nic neříkal, ani to nezaregistrovali.
Pokud nemají slevu na studenta, tak máte asi smůlu. Ale je divné, že by studenty neměli, studentské slevy jsou dnes téměř všude... i na to jste se ptala obsluhy? Případně, není blízko jiný aquapark?
Zřejmě se budete muset podřídit. My byli minulý týden v auqaparku na Slovensku, za dospělého a studenta jsme zaplatili 18 éček, tedy asi pětistovku. No, je to drahé, ale není to povinné.
No je to tak, prostě děti do 12/14/15 leta konec. Pak občas studentské vstupné (jen je to třeba dokoložit - občas však není jak) enbo normální dospělácké.
Nevím, jak vnuk vypadá (chápeš, jak to myslím) a kdo je na pokladně - normálně bych řekla, že chci rodinné a když by se zeptali na všk dětí, tak buď zapřít nebo říct pravdu.
Určitě nějak mají řešený vstup 14-18, pokud nepíší, že "dospělí od 18 let", tak se od 14 let kupuje dospělácké, může se ti to nelíbít, můžeš s tím nesouhlasit...
Díky, máte pravdu v tom, že je možné jít jinam. Asi to tak uděláme, znám více pěkných akvaparků, podívám se na netu na podmínky.
S tím ubráním věku - dcera děti kvalitně živí /nemyslím tím, že jsou tlustí/, ale kluk vypadá spíš na 16, než na 14. Tak si myslím, že to neukecám. Pokladní mají oči a poznají, když jim někdo lže. A já navíc moc lhát neumím, zrudnu a každý na mně hned pozná, že ho chci oblafnout.
Takže zajedeme jinam. Jen přemýšlím pořád o té díře ve vstupném /14 - 18 let/. To není dobře vyřešené. Opravdu tam nemají studentské slevy, ani slevy pro důchodce /manžel by už mohl využít/. Jen to kritérium do 140 cm a nad 140 cm.
Dříve se všude psalo: vojsko, studující a důchodci polovic! To už dneska neplatí, chtějí holt vydělat. Ale když se člověk rozhodne, zaplatit to musí. Nebo sedět doma. V tom máte pravdu. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.