Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to podvod?

Od: liliana* odpovědí: 11 změna:
Dobrý den,přišel mi na můj e-mail teno dopis.Můžete mi někdo poradit.DěkujiABBEY NATIONAL BANK PLC.Abbey National House, 2 Triton SquareRegents Place, London, NW1 3AN.25th May, 2009Attention: Banka chce informovat Vás, že jsme obdrželi od svého regionálního pohledávkách Office vaše vítězné soubory. Vaše výhry obrázek je pod naší banky vazbě. Máme zahájeno zpracování provést převod vašich kanadské Lottery Cash cenu 850.000 dolarů USD, což je Váš nárok součtu uloží u naší banky. BANKOVNÍ PŘEVOD VÝKAZ *** INPUT typ zprávy: Zákazník Převod *** OBJEDNÁNÍ ZÁKAZNÍK: Canadian Lottery. *** TRANSAKCE Referenční č.: 105B098C439401 *** Vyhraná částka: $ 850,000.00 *** MĚNĚ KÓD: US dolar ($) Všechny průvodu bylo dosaženo se vám poskytnuty informace, které byly zaslány na účty oddělení, kde se převod vaší cenu peněz bude provedeno co nejdříve splnit všechny požadavky potřebné od vás pro převod vašich cenu součet $ 850,000.00 USD. Zaprvé jste nám poskytl následující informace níže v co nejkratší době. 1. Bankovním účtu, kde se vaše cena Peníze budou převedeny: A. Název banky: B. Adresa banky: C. číslo bankovního účtu: D. banky SWIFT kód: 2. Pro správnou identifikaci Jste pro skenování a odeslání tohoto úřadu veškeré vaše platné identifikační číslo nebo v následující tabulce: A. Driver s licence. B. Občanský průkaz. C. Mezinárodní Passport. D. škola ID. Některou z výše uvedených ukazatelů umožní nám určit jste správně na vaše cena převodu. Všimněte si, že jsme po splatnosti právní proces, který každý Lucky Vítěz musí následovat. Jakmile máme tyto 2 požadavky, budeme vás informovat o tom, jaké další práce. Doufám, že to slyším od vás co nejdříve. Gratulujeme! -Děkuji vám, Mr Kelvin Bill (Mr.) billkelvin@representative.comFund transfer DepartmentAbbey National Bank UK.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

5x

nad tímhle někdo může přemýšlet? Vždyť to není česky. Dále vsadil jsem si? Koupil los? Znám vůbec někoho v Anglii? Ne. Jak potom mohu vyhrát?

hodnocení

4x

Smazat! Blokovat odesilatele...

celp*
hodnocení

3x

Dobrý den.

Mám jedinou radu:nereagovat vymazat.

katerina*
hodnocení

3x

nereagovat na tohle je to podvod jako hrom. Smazat a zablokovat. Smazat jako spam! Pozor na tohle jsou to chytáky!

girasol*
hodnocení

3x

Jednoznačně podvod. Informaci o výhře by neposílali mailem, ještě ke všemu to bylo pořízeno automatickým překladovým softwarem, jen se podívejte na tu češtinu*nevi*. Něco podobného mě taky kdysi přišlo. Radím nereagovat, ono asi stejně není jak.

hodnocení

3x

Ty musíš být velmi odvážná *bzum* Já se takových neznámých mailů bojím jako čert kříže. Když mi něco takového dojde, tak to bez otvírání háži do koše *bzum* A modlím se, aby mi nezavlekly viry, červy a koně a já nevím, jak se všecky ty hrůzy jmenují. A dovolte mi jednu otázku. Už jste někdy dostala něco zadarmo? *bzum*Kdo myslíte, že otevře svoji pěněženku, potažmo konto, proto, aby naprosto neznámému člověku uprostřed Evropy, dal třeba jen jednu korunu. Proč by to dělal? A tuplem, když jste si nic neobjednala, nikam nevsadila. . . Proč? Nejspíše proto, aby se dostal k vašim údajům, které využije k tomu, aby se dostal k vaší bance a kontu. Třeba nebudeme číst váš dotaz co máte dělat, že jste si ani neobjednala, ani nevyzvedla šíleně drahé zboží a přišla o konto. *zed* Zázraky jsou jen v umění, ale v životě určitě ne. Vím to s naprostou jistotou. *mala*

hodnocení

2x

Jednoznačně podvod. Za víc slov to nestojí.

vladi*
hodnocení

0x

Ahojky,přišel mi ten e-mail taky.v prvnim bylo.ze se mam ozvat kuli vyhře do 14 dni a ja sem si zpravu přečetla až po měsici, a oni odepsali jako by nic.už to mi přišlo divny.poslali jste už někdo č.konta?dik za odpověd

Takovou blbost by snad nikdo neudělal. Neříkám půl roku po revoluci, to jsme na všechno čuměli jak puci, ale teď? Že ti to aspoň "přišlo divný".

vladi24

ČETLA SEM I LEPŠI ODPOVĚDI.

petr123*
hodnocení

0x

Promiň, ale jestli vůbec uvažuješ o tom jestli to náhodou nemůže být pravda si tak trochu zasloužíš, aby tě podvedli...

Je to typický podvod jako prase, nad podobnými emaily se ANI NEPŘEMÝŠLÍ, ty se ROVNOU MAŽOU!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]