Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chtěl bych se vás kluci zeptat, mam takový problém v červnu jsem se odstěhoval přes půlku republiky pryč a navštivil mě kamarád u kterýho jsem si v autě nechal peneženku s dokladama, psal sem mu aby mi to poslal dopisem zpět. Ale nepřišlo mi to a někde se to udajně asi ztratilo tak jsem šel na místní uřad, nahlásit ztrátu a byl mi vystaven zelený papírek potvrzení o OP o novou občanku jsem si nemohl zažádat protože jsem neměl rodný list, ani jiný doklad. Nechal sem si od rodiny tedy zaslat rodný list s tím že si vystavím zatím měsíční doklad ten mi nevystavili protože se nenacházim na uřadě poblíž místa narození. Jel jsem tedy zpět do rodného města kde mam trvalé bydliště a žádal jsem o vystavení měsíční OP, zelený papírek byl už neplatný tak mi ho sebrali a měsíční doklad mi neudělali že prý na něj nemam nárok. Protože jsem měl už dávno o OP zažádat takže musím čekat měsíc na nový doklad a nemohu si vyzvednout ani výplatu nic a navíc jsem uplně bez dokladů a nemám ani to potvrzení zelený. Co mám dělat?
Dobrý den, nyní máte zažádáno o normální nový OP? A žádný náhradní doklad jste při tom nedostal? Proč jste ho nepožadoval? Tedy, on stejně k ničemu není, protože na ten Vám ani na poště nevydají dopis. Výplatu si nechte poslat na bankovní účet (svůj nebo někoho, komu můžete věřit, že Vám peníze předá) a počkejte si na nový OP. Zdravím!
Náhradní doklad mi nedali s tím že už na něj nemám nárok a o novou OP mám zažádáno, výplata mi byla už zaslána do komerční banky kde si jej mám vyzvednout na pokladně s občankou jenže tu nemám a neudělají mi ani tu na ten měsíc s tou fotkou takže si nemohu vybrat peníze.
Výplata mi byla zaslána do komerční banky krz tu agenturu nemám tam učet, bylo mi jen řečeno že mam jít do banky na pokladnu s občankou a výplatu si vybrat takže to nejde ani nijak převest nic a bez občanku si to prostě nevyberu a na uřadě v trvalym bydlišti mě odpálkovali a nedaj mi nic ...potřebuju peníze, to si kvuli uředníkum nebudu moc vybrat výplatu nebo jak? Je toto možné !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.