Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
chtěla jsem se zeptat těch, kteří vědí jak to chodí s reklamacema v Lidlu... Jestli mi vrátěj peníze, nebo opraví (vymění) zboží? Nebo je to řešené kus od kusu? Ale zrovna tohle moc často v nabídce spotřebního zboží nemají...
Díky za info
Reklamoval jsem jednou. Závitořez. Vylomil se zub. Tak jsem zkusil reklamaci s tím, že to asi neuznají. (Neodborná/špatná manipulace - chyba zákazníka) Bylo to asi 13 měsíců po koupi, poslali to na posouzení a po necelých třech týdnech vrátili peníze. Tak jsem obešel pokladny a věc kterou měli znova po tom roce na prodej koupil znovu A funguje do teď.
...
Jinak vracení nového zboží není problém. Vracel jsem po týdnu Ultrazvukový měřič vzdálenosti a bez řečí vrátili peníze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.