Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechápu přítelkyni - nechce za mnou přijet

Od: honzik00m500 odpovědí: 14 změna:
Dobrý den, mám přítelkyni, chodíme spolu skoro 2 měsíce, bydlí 50km ode mě. Já mám auto, takže za ní pravidelně jezdím. Teď mám ale rozebraný motor a nemůžu a tak nechápu proč nemůže přijet jednou ona. Auto nemá ale autobusy jezdí každou hodinu. Jasně že bych mohl přijet busem já, ale tak já snad taky jednou mužů být hostitel ne? Sama mi nenapsala že by chtěla přijet a já se jí to trošku bojím napsat. Ale spíš nechápu, proč ji to nenapadne samotnou. Ví, že mám auto rozdělane a píše mi, jestli nechci přijet... to trošku nechápu..

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

2x

No a já zase nechápu, proč se ptáš tady nás na Poraďte a proč se nezeptáš radši přítelkyně. Tady není co řešit. Zvedni telefon, přítelkyni řekni, aby přijela ona za Tebou a třeba se budeš divit. Třeba se dozvíš, že jí bylo hloupé Ti říct, že by za Tebou jela, když jsi ji to ty sám nenavrhl. Jinak takováto "komunikace" je cesta do pekla. Nějaké domnívání se, co by ten druhý měl udělat, nevyříkání si věcí - to je konec vztahu. A když ne konec, tak to přináší řadu problémů.

doplněno 16.08.14 09:53:

Honzo, s námi ženami je to těžký. Někdy něco chceme a čekáme, že to toho našeho chlapa trkne samotnýho a čekáme, kdy to řekne nebo udělá. No a jeho to nenapadne (protože to bere jako samozřejmost), takže pak se kvůli tomu urazíme a s tím dotyčným nemluvíme a čekáme, že se omluví za něco, co vlastně ani neudělal *smich*.

A tady podle toho vybírej děvče moc opatrně. Některá si na tomhle "domysli si, co chci" velice zakládá a to je pak děs.

Nakonec je dost známé ono : Žena sama neví, co chce. Ale nedá pokoj, dokud to nedostane *zed*

Přeji Ti, ať vám rande dopadne k oboustranné spokojenosti

honza00m500
hodnocení

Díky za odpověď, dám ji vědět a třeba přijede.. :)
honza00m500
hodnocení

Děkuju moc :) tak snad to vyjde. :)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, tak jí zkuste napsat, že máte práci na autě, ale kdyby přijela ona, tak se jí budete věnovat, ukážete jí svůj domov a práci na autě rád přerušíte, když budete s ní.

Když to odmítne, tak je buď líná zvednout zadek nebo se možná bojí vstoupit do Vašeho "budoáru", aby nepřišla o "čest" - pokud se tak zatím nestalo. Zdravím!

doplněno 16.08.14 09:47:

No, tak věda to není - zkrátka se musíte domluvit. Pro ní je to změna, ale jednou by stejně chtěla vidět Váš pěkný a uklizený byt, tak nyní má příležitost. Ale, třeba ji to opravdu jen nenapadlo nebo si myslí, že bude překážet při opravě auta - tam by mohla něco přidržet nebo pomoci.

honza00m500
hodnocení

Děkuju za odpověď, nedělám z toho vědu, jen mi to zkrátka vrtalo hlavou. Navrhnu ji to a uvidím.. :)

honza00m500
hodnocení

Už jsem tak učinil, byt mám pěknej a uklizenej :D tak uvidím co bude.. :)

hodnocení

0x

jenom mě tak napadlo - když tedy autobusy jezdí každou hodinu, tak v čem je problém, abyste i přes rozdělaný motor přijel vy za ní, jak máte zavedeno? *nevi*

Myslím že tady nejde o to, že by on nemohl přijet, jde o to že si možná připadá, že slečna k němu nechce nebo ze je líná a chce mít svůj klid, nebo tak něco, proč by měl za ni jezdit, když má rozbitý vůz? To že za ni jezdil svým vozem, by slečna měla brát jako plus pro ni, že se nemusí v dojíždění střídat. Tazatel v tom zřejmě nevidí extra velký problém, jen mu to prostě vrtá hlavou. Ale nevím, proč by slečna nemohla jednou dorazit za nim a poznat jak bydlí atd.

no, zrovna tak by mohlo běžet hlavou i slečně, že on je asi línej a asi o ní až tak nestojí, když první překážka (rozbité auto) ho odradí od setkání s ní, ačkoli může přijet autobusem *nevi* teď neřeším to, jestli se mají nebo nemají v dojíždění střídat, to už je věcí jejich domluvy, jak a proč to mají zařízené. nicméně ten dotaz mi vyznívá ve stylu "mám rozbité auto a nechce se mi táhnout se (tím nepohodlným) autobusem, tak ať se tím autobusem táhne ona".

hop®
hodnocení

0x

"Ženy nejsou od toho, abychom je chápali, ale od toho, abychom je milovali !"

Vaši přítelkyni to opravdu nemuselo napadnout nebo se k Vám domů nechce vnucovat. Nečekejte až ona něco vymyslí a rozumné řešení jí navrhněte sám. Jinak byste se nemusel dočkat...

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Sebodka a Hop ti to napsali moc šikovně. S tím se nedá než souhlasit. Připadá mi, že se chováš jako holka. Když něco chceš, tak to napiš, lépe rovnou řekni. Nečekej, že to děvče má něco napadnout. Ani tu netušíme, jaké jsou tvoje bydlící podmínky. Třeba zrovna to, hraje nějakou roli. Tak dotoho. Ahoj.

moula*
hodnocení

0x

A proč spolu nebydlíte?!

sebod*

moula. Neznají se ještě ani dva měsíce a už by spolu měli bydlet? Proč? A ani nevíme, kolik jim je let, zda nestudují atd...

buss
hodnocení

0x

Asi nejeví zájem jaký chcete vy, moc od toho očekáváte. Nemusí přece nikde jezdit, chcete s ní být, jeďte. A podívejte se, jak to funguje u ní v rodině.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]