Nejste přihlášen/a.
No a já zase nechápu, proč se ptáš tady nás na Poraďte a proč se nezeptáš radši přítelkyně. Tady není co řešit. Zvedni telefon, přítelkyni řekni, aby přijela ona za Tebou a třeba se budeš divit. Třeba se dozvíš, že jí bylo hloupé Ti říct, že by za Tebou jela, když jsi ji to ty sám nenavrhl. Jinak takováto "komunikace" je cesta do pekla. Nějaké domnívání se, co by ten druhý měl udělat, nevyříkání si věcí - to je konec vztahu. A když ne konec, tak to přináší řadu problémů.
doplněno 16.08.14 09:53:Honzo, s námi ženami je to těžký. Někdy něco chceme a čekáme, že to toho našeho chlapa trkne samotnýho a čekáme, kdy to řekne nebo udělá. No a jeho to nenapadne (protože to bere jako samozřejmost), takže pak se kvůli tomu urazíme a s tím dotyčným nemluvíme a čekáme, že se omluví za něco, co vlastně ani neudělal .
A tady podle toho vybírej děvče moc opatrně. Některá si na tomhle "domysli si, co chci" velice zakládá a to je pak děs.
Nakonec je dost známé ono : Žena sama neví, co chce. Ale nedá pokoj, dokud to nedostane
Přeji Ti, ať vám rande dopadne k oboustranné spokojenosti
Dobrý den, tak jí zkuste napsat, že máte práci na autě, ale kdyby přijela ona, tak se jí budete věnovat, ukážete jí svůj domov a práci na autě rád přerušíte, když budete s ní.
Když to odmítne, tak je buď líná zvednout zadek nebo se možná bojí vstoupit do Vašeho "budoáru", aby nepřišla o "čest" - pokud se tak zatím nestalo. Zdravím!
doplněno 16.08.14 09:47:No, tak věda to není - zkrátka se musíte domluvit. Pro ní je to změna, ale jednou by stejně chtěla vidět Váš pěkný a uklizený byt, tak nyní má příležitost. Ale, třeba ji to opravdu jen nenapadlo nebo si myslí, že bude překážet při opravě auta - tam by mohla něco přidržet nebo pomoci.
jenom mě tak napadlo - když tedy autobusy jezdí každou hodinu, tak v čem je problém, abyste i přes rozdělaný motor přijel vy za ní, jak máte zavedeno?
no, zrovna tak by mohlo běžet hlavou i slečně, že on je asi línej a asi o ní až tak nestojí, když první překážka (rozbité auto) ho odradí od setkání s ní, ačkoli může přijet autobusem teď neřeším to, jestli se mají nebo nemají v dojíždění střídat, to už je věcí jejich domluvy, jak a proč to mají zařízené. nicméně ten dotaz mi vyznívá ve stylu "mám rozbité auto a nechce se mi táhnout se (tím nepohodlným) autobusem, tak ať se tím autobusem táhne ona".
"Ženy nejsou od toho, abychom je chápali, ale od toho, abychom je milovali !"
Vaši přítelkyni to opravdu nemuselo napadnout nebo se k Vám domů nechce vnucovat. Nečekejte až ona něco vymyslí a rozumné řešení jí navrhněte sám. Jinak byste se nemusel dočkat...
Ahoj. Sebodka a Hop ti to napsali moc šikovně. S tím se nedá než souhlasit. Připadá mi, že se chováš jako holka. Když něco chceš, tak to napiš, lépe rovnou řekni. Nečekej, že to děvče má něco napadnout. Ani tu netušíme, jaké jsou tvoje bydlící podmínky. Třeba zrovna to, hraje nějakou roli. Tak dotoho. Ahoj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.