Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jsem 18 letý student a za červenec jsem odpracoval +-100 hodin. Za hodinu jsem měl 100,-. Za jídlo mi strhli 420,-. Vyplňoval jsem takový ten růžový formulář. Kolik bych měl dostat výplatu?Nevím, jaká se tam počítá daň a co všechno se strhává. Děkuju
Myslel jsem si to, ale bohužel mi to nevychází. Přišlo mi méně dneska jsem tam nebyl, takže by mi v pondělí měli dát vyplatní pásku ne? Pokud ano, tak to tam snad bude vysvětleno. Děkuju
Ohneta odpovídá správně, čistého byste měl dostat 8.900 Kč. Z hrubého příjmu 10.000 Kč nelze uplatnit slevu na studenta (335 Kč) ani celou slevu na poplatníka (2.070 Kč), protože je daň nižší. Vedle daně se strhává zdravotní a sociální pojištění.
Přikládám výpočet:
doplněno 15.08.14 22:02:Zapomněla jsem odečíst zmíněné obědy. Pokud obědy stály 420 Kč, měl byste obdržet 8.480 Kč. Pokud obědy stály více, bude to ještě o něco méně...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.