Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pošta a zabalení balíku

Od: klima® odpovědí: 4 změna:

Zdravím, potřebuju narychlo poslat balíček, ale nemám čas shánět krabici a bublinkovou folii nebo nějakou jinou výplň. Myslíte, že stačí zajít na poštu s těmi věcmi (notebook), že mi tam krabici a něco do ní prodají? (bez toho expedičního poplatku 50 kč, co mají na stránkách).

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobry den, urcite koupite. Muzese se podivat zde co by meli na pobockach mit:

ceskaposta.cz/...

zvidavajanca*
hodnocení

2x

No krabici na poště koupíš, ale vážně chceš poslat notebook jen v krabici? I když zásilka bude označená a zaslána jako křehké (s příplatkem), tak bych měla obavy.

Zkusila bych seznat nějakou pěnu a bublikovou folii - třeba v práci se s něčím takovým nesetkáte?

Víte, jak bývá notebook originálně balen? "sedí" v pěně a nedotýká se krabice, krabice se dotýká pěna - proč? kvůli eliminaci nárazů.

lidus*
hodnocení

2x

Na naši poště vám prodají kartonovou krabici, bublinkovou folii i motouz (bublinkové je velký kus za 35 Kč). Pokud vím, tak na hlavní poště v Brně vám to za poplatek i zabalí, u nás ( Brno-Bystrc) vám prodají obal a balte si . Vzala bych sebou minimálně 3x noviny a místo vyplnila.

hodnocení

No, nakonec jsem stála asi půl hodinu frontu, abych zjistila, že pro krabici musím o patro výš (na té poště jsem předtím nebyla). Tam jsem si teda zaklepala na neoznačených dveřích, a tam mi paní nabídla krabici asi 20x15, i když viděla, že držím mnohem větší předmět. Pak mi prodala bublinkovou folii, která byla ale jakási špinavá, a půjčila mi izolepu. Prý to takto stačí... No, uvidíme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]