Nejste přihlášen/a.
Dobrý den Jarmilko. Pokud máte dva doklady - 1 výpis z bankovního účtu a 2. výpis z bankovního úvěru, bylo by správné účtovat každý doklad zvlášť, tj. připsání peněz na účet 221/261 a poskytnutí úvěru 261/231.
PS.: Chybí mi Vaše reakce, zda jste využila moje předchozí rady.
Ahoj, můžu se zeptat, zda si můžu půjčit u firem, které dávají krátkodobé půjčky i půjčku na založení firmy?
Proč bys nemohla? Přeci jen ty krátkodobé půjčky, tam nebudeš uvádět na co to potřebuješ, teda aspoň co já si myslím ![]()
Já jsem si teda myslela, že u těch krátkodobých, také musím uvédst na co si to chci půjčovat ne?
Jako popravdě o tomhle jsem nikdy neslyšela, když si půjčíš deset nebo dvacet tisíc, což krátkodobá půjčka taková je, tak přeci nebudeš uvádět důvod, tam nebudeš mít ani výpis příjmů ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.