Nejste přihlášen/a.
Ahoj, cítím, že se mi trochu zhoršil zrak, nevíte, kde je nejlepší si ten zrak nechat vyšetřit? Díky
Ringo k tomu není co dodat . Po přečtení dotazu mě napadlo "když mě bolí zub, vyhledám ortopeda"
Tady na poradně většinou bývá univerzální rada na všechno ... "zavolejte policii a jděte podat trestní oznámení"
Jde mi právě o to, že vyšetření očí dělá spousta optik a jiných firem a nevím jestli to nedělají lépe než lékaři. Takže díky za rádoby vtipnou odpověď
Dobrý den, Pardubice jsou docela velké město, tak snad není problém zajít si na oční a v případě nedůvěry si oběhnout ještě několik optik (pokud si myslíte, že to tam bude lepší).
Já si naopak myslím, že v optice mají raději jinou placenou činnost, resp. raději prodávají, než vyšetřují. Zdravím!
Dobrý den, nedávno jsem byl u paní doktorky přes oči a myslím, že to byl dobrý způsob, jak si nechat vyšetřit zrak (a profesionálně). Zkuste to také. Zdravím!
P.S. Vyšetření je nebolestivé.
Nejlepší by bylo si zajít přímo k očnímu lékaři. Do optiky sice můžete zajít také, ale většinou to není nejlevnější záležitost a navíc jejich vybavení není takové jako je v klasické ordinaci. Zkuste se poptat známých jestli by Vám nemohli nějakého lékaře doporučit, popř. si zkuste najít nějaké recenze na lékaře z Vašeho okolí. Doporučuji hledat na znamylekar.cz/...
Já když koukám někdy na zprávy v televizi,tak se rozčiluju,proč nás reportéři stále o něčem poučují,ale to jsou věci běžné v životě,nad kterýma bych se v životě nepozastavil,třeba v tom stylu,že když svítí hodně slunce a mi se opalujeme,takže se máme namazat olejem,abysme se nespálili,proč z nás pořád dělají takové debily,ale po přečtení této otázky se už vůbec nedivím,proč tomu tak je,kam naše země kráčí a že jsme asi ůplně v prde-li,protože toto musel položit mladý člověk a co nás tedy asi v budoucnu v této zemi čeká./jen takové zamyšlení,né odpověd,protože někteří už odpověděli/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.