Nejste přihlášen/a.
1x
Dobrý den, v tomto věku to může vypadat zvláštně, ale zřejmě jste dospěl do období, kdy zjišťujete, že už Vás nebaví jenom něco ovládat. Takto jsem to měl i já, kdy jsem se orientoval spíše na programy, ve kterých může člověk i něco tvořit - grafika, hudba nebo int. stránky.
Zkuste si něco vytvořit sám. Zdravím!
0x
Mě bavily asi do 16, s bráchou jsme trávili spoustu času na recenzích, a pak demách, když hra stála za to, třeba Need for speed, nebo střílečky
a pak taky nic, příležitostně si zahraju Raymana, nebo Tombridera, ale taky už to není to, co to bývalo
.. Myslím, že to není žádná tragédie, naopak. ![]()
0x
Já to říkám pořád, že tenhle svět pomalu upadá. My si pořád myslíme, jak jsme dál a dál, ale jsme na tom hůř a hůř, všechno je už vymyšlené a netřeba to ladit.
A k dotazu, buď chlape jedině rád, aspoň můžeš objevit, že kromě PC her je na světě i mnoho jiných a troufám si říct, že lepších věcí. Někteří u PC her shnijou do 30 let a to je pak pastva pro oči, takové lidi pozorovat ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.