Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestaly mě bavit pc hry

Od: gamer odpovědí: 13 změna:
předem bych se chtěl omluvit jestli jsem tento příspěvek zařadil do špatné kategorie, ale teď k dotazu. Mám čerstvě 14 let a z ničeho nic mě přestaly bavit veškeré pc hry. Tato proměna byla otázkou cca 4 dní. Ještě teď-zřejmě asi ze zvyku občas zapnu mou dříve oblíbenou hru, začnu hrát a po chvilce si řeknu proč to vlastně hraju když už mě to vůbec nebaví. Nevíte v čem by mohl být problém, že mě přestaly bavit pc hry? Moc po tom netoužím aby mě opět začali bavit, ale neznám žádného svého vrstevníka, který by řešil něco podobného

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

deo
hodnocení

3x

Mně je 60 a ještě mě PC hry bavit nezačaly.

gamer
hodnocení

to možná bude tím že za vašeho dětství nebyly počítače :) jinak byste určitě hrával hry

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, v tomto věku to může vypadat zvláštně, ale zřejmě jste dospěl do období, kdy zjišťujete, že už Vás nebaví jenom něco ovládat. Takto jsem to měl i já, kdy jsem se orientoval spíše na programy, ve kterých může člověk i něco tvořit - grafika, hudba nebo int. stránky.

Zkuste si něco vytvořit sám. Zdravím!

lucka321*
hodnocení

1x

Gratuluji! :)

mopet*
hodnocení

1x
Že bys už pomalu dospival?

ala1970*
hodnocení

1x

Tak máte jiné zájmy třeba :) Každý nemusí sedět na zadnici celý den u PC :) Třeba jste jiný typ a mylsím, buďte rád, ty hry dělají z dětí nýmandy. Bežťa sportovat a lovit mladé slečný, to je lepší život, nežli sedět u PC.

caabik*
hodnocení

0x

Seš šťastný člověk, co bych za to dal já kdyby mě přestaly bavit :D

ria*
hodnocení

0x

Mě bavily asi do 16, s bráchou jsme trávili spoustu času na recenzích, a pak demách, když hra stála za to, třeba Need for speed, nebo střílečky :) a pak taky nic, příležitostně si zahraju Raymana, nebo Tombridera, ale taky už to není to, co to bývalo :).. Myslím, že to není žádná tragédie, naopak. :)

hodnocení

0x

v 15 jsem hral furt , ze skoly domu , jebnul s taskou a hral az skoro do rana. Hlavne wowko a bylo mi to pekne k nicemu, tedka si zahradu fakt malo CSko , jen tak vyblbnout a zastrilet si :) Spis si najdu holku a hrej si sni , je to lepsi :)

praivo*
hodnocení

0x
No vidíš a mě zase baví, ale nemám na ně čas... Co se takhle místo hraní přidat mezi místní rádce? :)
kuja*
hodnocení

Ano, už včera jsem si zde založil účet :) já jsem tazatel

hodnocení

0x

Problém bych v tom neviděl, ale zeptám se (čistě ze ze zvědavosti, nc z toho nohodlám vyvozovat): přestaly tě ty hry bavit jen tak, bez náhrady, nebo tě začalo víc bait něco jiného?

hodnocení

0x

Já to říkám pořád, že tenhle svět pomalu upadá. My si pořád myslíme, jak jsme dál a dál, ale jsme na tom hůř a hůř, všechno je už vymyšlené a netřeba to ladit.

A k dotazu, buď chlape jedině rád, aspoň můžeš objevit, že kromě PC her je na světě i mnoho jiných a troufám si říct, že lepších věcí. Někteří u PC her shnijou do 30 let a to je pak pastva pro oči, takové lidi pozorovat :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]