Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám na Vás takovou prosbu.
Chci zapomenout na jednu osobu už 2 měsíce, bohužel mi to pořád nejde. Snažím se na ní nemyslet, ničím si ji nepřipomínat a nechodit na místa, kde si na ni vzpomenu. Vše dělám tak, jak jsem si řekla ale nejhorší je to, že se mi o ní každý den zdají sny. Například dnešní sen : (Jak jsem byla na rozlučce 9 tříd tak tam byla ta osoba, po rozlučce byla nějaká zábava a já jsem se ráno vzbudila zpocená). Co mám prosím udělat? Jak mám na tuto osobu zapomenout? Nebo je lepší, nezapomínat? Je to hrůza ale nejvíc ty sny. * plac*
Dobrý den, řekl bych, že Vám ta osoba není nepříjemná. Možná jste se chtěla zeptat, jak se odmilovat, ne? Nejde o nějakého chlapce? Na to je nejlepší čas nebo jiný chlapec (a o něm zase i snít). Zdravím!
Svoje sny neovlivníš. Nikdy dopředu večer nevíš, co budeš v noci ve snu prožívat.
Letos to bylo právě 20 let, co jsem "byla odejita" z místa a z práce, kterou jsem vykonávala velice ráda. Už nikdy jsem se nevrátila. Přesto, že jde o tak dlouhou dobu, dodnes se mi zdá o této práci, o kolegyních a je to většinou velice nepříjemné. Pracuji špatně, nic neumím, ostatní kolegyně mě napomínají, zlobí se na mě. Nebo tam jdu žádat o místo a jsem nehezky odmítnuta. Takhle se mi to zdá min. 1 x do měsíce, někdy i častěji. A uběhlo už dlouhých 20 let.
Druhý den jsem pokaždé jako praštěná. Ale musím si říct - je to jen sen, je pryč a hotovo.
Nemysli na to /já vím, jde to těžko/, byl to jen sen a nic to neznamená. Zkus myslet na něco jiného, příjemnějšího. Já vím, mně se to radí a zatím sama...** Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.