Nejste přihlášen/a.
Přeji dobrý den,chtěl jsem se zeptat kolik zhruba stojí ošetření zubního kazu bez pojištění.Vím,že je to dost odlišné,ale jestli někdo má tu zkušenost děkuji za odpověď.Přeji hezký den.Luboš
našel jsem na internetu mě zcela neznámého zubaře a má takový cenník tichy-zubar.cz/... tak se mrkněte třeba jinde, ale myslím, že to bude všude podobné
Já tedy nevím, co ta pojišťovna těm zubařům proplácí, ale přijde mi, že i když jsem pojištěná, že si všechno stejně platím sama Pokud se jedná jen o vyvrtání kazu a zaplombování, může se jednat třeba o částku 600kč, ale pokud Vás zub bolí, tak to znamená čištění kanálků, léčba atd atd. a mě i jako pojištěnou stojí cca 3000kč čištění všech kanálků, 600kč hojící "cement", který stejně za dva dny vypadne a 400kč obyčejná amalgámová plomba, samozřejmě podle velikosti. To se člověk prostě nedoplatí!
Ale každý zubař má samozřejmě svůj vlastní ceník a může být zcela odlišný...
To chodíte k nějakému zubaři, se kterým nemá vaše pojišťovna smlouvu ne? Tyhle ceny nejsou moc normální. Já chodím v Brně ke sv. Anně a třeba před dvěma týdny kaz a obyčejná amalganová plomba = 0kč jen 30kč julínkovného. Dál jsem řešil zlomený špičák a očištění s následnou hojivou (hřebíčkouvou) směsí nula. V dalším kroku měla přijít kompozitní bílá výplň za 680kč, ale protože prachy nemaje jsem to řekl zubařce ta dala sice nerada amalgan, ale cena nula. Jo bude to trochu vidět, ale to přežiju. Stejně jsem sám.
Čištění kanálků jsem taky už absolvoval sice jen u jednoho, dvou zubů zároveň, ale 3000kč jsem nikdy zdaleka neplatil. Matně si pamatuju, že to snad bylo kolem 200kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.