Nejste přihlášen/a.
Všechno dojde nebo přes kurýra. Já na pobočce byl asi až za 4 měsíce od založení abych vložil peníze na účet. Ono ty jejich pobočky nejsou klasické pobočky bank jak jsme zvyklí třeba z české spořitelny. Prostě jsou tam počítače kde si můžete přes IB vše vyřídit a jsou tam lidi co vám pomůžou a poradí což mně absolutně vyhovuje. Nepotřebuju bankéře za stolem aby mi říkal co a jak zvlášť když to vím a jen chci něco zařídit. A nikdo tě k ničemu nepřemlouvá. Za mě má Airbank velké +
na pobočku nemusíte, lze vše zařídit přes internet. Jen je potřeba mít doma (v práci) scanner - abyste mohl naskenovat dva doklady. Karta dorazí poštou, aktivujete v int. bankovnictví.
Můžete i poprvé na pobočku, zřízení účtu je rychlejší, ale kdo by tam jezdil, když nemusí, že jo...
scanner rozhodně mít nemusíte, postačí obyčejný digitální foták nebo doklady vyfotit mobilem a poslat jako fotku...![]()
S ČS se to rozhodně nedá srovnávat...ať už produkty, tak přístupem ke klientovi.. ![]()
jojo, takže dneska už je naprostá brnkačka založit si bankovní účet na falešnou identitu (ono to jistě nebyl zas tak velkej problém ani dřív, ale jestli stačí nějaká fotka OP o velmi pochybný kvalitě, tak to už by měl dokázat zfalšovat mírně nadanej 12 letej kluk, neboli skoro každej), pokud je k dispozici ukradený OP, fotografie na občance se navíc řešit nemusí vůbec (nebo si banka může zaslaný data ověřit na nějakym registru obyvatel? - to asi sotva);
inu pokrok
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.