Nejste přihlášen/a.
A co že vůbec ti doktoři operovali..voda, umělý kloub...
Mě bylo doktorem řečeno že po operaci to 100% nebude nikdy 90% to bude nejdřív za rok po operaci...tak snad nespěchat.
Rady dostanete zde určitě ale takové věci je nejlepší řešit s doktorem, ideállně tím který vás měl na stole...
Ten může nejspíš tušit co vám je či není, popř. zda měl někdo s identickou operací podobné problémy/řešení...
Takový dotaz nemá vůbec žádný smysl. Nechápu co chceš radit, když si ani nenapsal co máš za zdravotní problém, co ti doktor diagnostikoval a kvůli čemu si byl na operaci?
Vždyť je to 14 leté dítě ! Nejste snad jeho učitel, abyste ho takto přísně hodnotil ! V této poradně není předepsána žádná forma pro položení otázky a je to právě proto, aby se mohl zeptat každý, kdo má nějakou starost ! Raději byste měl radit, podle toho, co si v otázce přečtete, případně položit doplňující otázku, člověče strohá !
Už prázdniny budou končit a takové a podobné dotazy přestanou. 14 let, jeden doktor, druhý doktor řekl, úspěšná operace, půl roku po operaci, ale po treningu na fotbale, po zápasech levé koleno bolí. Je s podivem, že to nepsal úplně hloupý kluk! Má to bez chyb a stylizace také jde.
Tak nevím! Asi nuda. Ale takhle nad ránem? Možná náměsíčnost, ne?
Bury, kdo ví, jak to ten doktor myslel, když Ti řekl, abys to nepřeháněl. Jestli s tou bolestí, nebo s tím sportem. Že to bolí, to Ti (já) věřím, takže bys asi měl ubrat se sportem. Možná to souvisí i s tím, že rosteš, ale Tvým kolenům se ta námaha, kterou na ně nakládáš, prostě nelíbí, dávají to najevo a Ty s tím moc nenaděláš. No a představ si, že ty kolena Ti budou muset sloužit ještě hodně dlouho, přesněji řečeno, nejspíš celý život, na umělá jsi fakt hodně mladý. Takže vápník určitě, ale taky ubrat ve sportu, případně uvažovat o změně, poradit se s rodiči. Člověk nemůže vždycky mít to, co by chtěl. Někdy je lepší se smířit s tím, co má. Přeji Ti úspěch ve sportu (jakémkoliv) i ve škole.
Proč by ho posílal na operaci, kdyby se jednalo o bolest způsobenou růstem kostí? On je mladý, tak si neumí představit co to je mít opravdu vážné problémy s koleny, ale jestli má takové problémy ve 14-ti tak co teprve za deset, patnáct let?. Taky je otázka jaký druh operace podstupoval, jestli mu třeba odstranili meniskus tak si myslím, že se stal obětí nezdravých názorů. Odstranění menisku ho taky nezbaví bolestí, jen je to nahrazení jednoho problému druhým problémem. A časem pak dojde k tomu, že se mu to koleno opotřebuje a bude potřebovat nové. Ale to jsou jen spekulace všechno, když nevíme co mu je. Píšu to jen pro případ, že by to nebyl troll a měl vážný zájem o svoje zdraví. Kdyby to byla pravda tak by měl přestat sportovat a dělat vše pro to, aby svím kolenům co nejvíce ulevil.
To já nevím, psala jsem "možná" že je to spojeno s růstem, v tomto věku děti prostě hodně rostou. Je to docela síla, je mu 14 a kolena ho bolí už 3 roky, možná trénuje moc tvrdě. Sice kdyby na to fyzicky neměl, tak ho do takového oddílu nevezmou, ale na druhé straně věřím, že si nevymýšlí, co by z toho měl, přece takový kluk by nejraději běhal bez přemýšlení o kolenech. Doufám, že se dostane do dobrých rukou, přece nemůže aktivně sportovat s bolavými koleny, prostě odpadne, ale chodit by měl celý život, to je přednější, dtto Váš názor.
Bolest znamená že je něco špatně. Rozhodně pokud dělá fotbal tak normální by spíš bylo kdyby si stěžoval že ho bolí lýtka nebo svaly, ale ne kolena.
Když si odmyslím to kecání kolem operace, uvědomila jsem si, že jsem takové bolest měla také, když jsem rostla. Měla je moje maminka, já a pak obě moje děti. Mi maminka kolena masírovala Pamelou a svým dětem, na doporučení lékařky, jsem dávala Acylpyrin. Ten opravdu pomohl. Za 20 minut. Řekni mamince a když budeš mít v noci bolesti, řekni si o Aspirin, Acylpyrin nebo Superpyrin a vyzkoušej. Třeba ti to pomůže, tak jako mým dětem. A nebudeš se tak trápit, protože to bolelo fakt hodně. Ještě dnes to pamatuju.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.