Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možný si žádat o příspěvěk na lednici i když pobírám na syna příspěvěk na péči a má prukazku ZTP/P? sama pobírám peníze z uřadu? ...Děkuji
Podívejte se na stránky Avíza, Bazoše...seženete levně nebo i zdarma za odvoz a než budete mít na novou,poslouží i tyhle. Kamarádka sehnala za 1000,- 6 let starou,vypadá jako nová a lépe než ta,co mám já doma už x let! :--)) Slouží jí už 3 roky bez problémů.Jinak,příspěvek na lednici neexistuje.
Neznám příspěvek pro ZTP nebo ZTP/P na nic jiného než-li na mobilitu, na péči na zvláštní pomůcky včetně auta. Neznám vaše finanční možnosti ale na úřadu - sociální odbor, můžete žádat o příspěvek na bydlení, na hmotnou nouzi-vliv průkazu mimořádných výhod na to vliv nemá (nikdy jsem to neslyšela), pokud na hmotnou nouzi dosáhnete, pak to zahrnuje i tu ledničku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.