Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příspěvěk na lednici

Od: vejvodicep odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možný si žádat o příspěvěk na lednici i když pobírám na syna příspěvěk na péči a má prukazku ZTP/P? sama pobírám peníze z uřadu? ...Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Podívejte se na stránky Avíza, Bazoše...seženete levně nebo i zdarma za odvoz a než budete mít na novou,poslouží i tyhle. Kamarádka sehnala za 1000,- 6 let starou,vypadá jako nová a lépe než ta,co mám já doma už x let! :--)) Slouží jí už 3 roky bez problémů.Jinak,příspěvek na lednici neexistuje.

pacourek*
hodnocení

0x

Ne příspěvek na lednici neexistuje.Pokud ještě existuje příspěvek na pomůcky šlo by žádat ale budete muset dokázat potřebnost

hodnocení

0x

Možná, že by vám pomohla sociálka na vašem úřadě práce. Tam se dá požádat o jednorázový příspěvek. Za pokus to stojí. Myslím si, že byste mohla být úspěšná.

lidus*
hodnocení

0x

Neznám příspěvek pro ZTP nebo ZTP/P na nic jiného než-li na mobilitu, na péči na zvláštní pomůcky včetně auta. Neznám vaše finanční možnosti ale na úřadu - sociální odbor, můžete žádat o příspěvek na bydlení, na hmotnou nouzi-vliv průkazu mimořádných výhod na to vliv nemá (nikdy jsem to neslyšela), pokud na hmotnou nouzi dosáhnete, pak to zahrnuje i tu ledničku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]