Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při výměně krytu v obch. mi poškrábali mobil

Od: kaj* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, stalo se mi, že jej poškrábali na mých starých částech, které jsem si nenechávala měnit, mám jej jen zčásti vyměněný. Vypadá to, že se to stalo proto, že něvěděli, jak některé části vyměnit a páčili je zvvenku, místo aby mobil rozšroubovali a vyměnili součástky vnitřkem, což je prý normálně bezproblémové. Ale každý mobil vypadá trochu jinak a jinak se opravuje, to chápu. Někdo na to šel zhurta a tak to dopadlo.

Jenže už je to asi 10 dní. Může mi prodejna, která to provádí, uznat takovouto reklamaci? Ŕeknou, že jsem si toho měla všimnout na místě. Jenže já se ještě doma pár dní domnívala, že je mobil od nich umazaný po práci, až jsem se dostala k tomu, že jej dám do pořádku, byla jsem překvapená, že je to sedřené a ne umazané. A to bohužel všechny části, které nebyly vyměněny, asi jsem neuvěřitelný smolař.

Je odřený, doslova otlučený, zboku, poškrábaný na stříbře podél celé klávesnice. A navíc mi vyměnili 2 boční tlačítka, která jsem vůbec nechtěla měnit (dala jsem jim totiž celý sáček drobných kousků na výměnu, s tím které maji a které nemají použít) a vyměnili je nakonec za horší, které nesedly a chrastí a ještě kvůli tomu je kolem nich mobil otlučený.

Dále jsem si nechala opravit nějaký problém v pantu, protože když jsem se sama pokoušela některé kryty měnit, tak jsem bohužel takovou černou spojku spodní a dolní části mobilu, jež byla v pantu mého V telefonu, nějak natrhla, takže ji museli měnit, protože obrazovka přestala fungovat, svítila jsen klávesnice. A víte, co za to vše vzali? 600,-! Včetně výměny někrerých částí krytů no a těch odřenin.

Co se na to dá říci, že? Jenže jak s nimi smlouvat? Zůstal mi takový mobil a ještě jsem o 600,- chudší!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zztop*
hodnocení

3x

Měla jste si ho prohlédnout a případně hned při převzetí reklamovat takle vám řeknou, že jste si to udělala sama a pošlou vás někam na stopro.

ladinpraha*
hodnocení

3x

Nikdo soudný neuvěří, že jsi převzala telefon s vadou, která je patrná na první pohled. I kdyby si toho v té prodejně byli vědomi, tak to nikdy nepřiznají.

hodnocení

2x
toto ted nevyreklamujes. Mas smulu, mas si to kontrolovat hned.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]