Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce z domu pracenadoma.net

Od: japo® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

na internetových stránkách pracenadoma.net jsem našel nabídku na práci, ohledně plnění obálek. Jelikož jsem se setkal s negativními ohlasy,tak jsem se chtěl zeptat zda-li s touto prací nemá někdo zkušenost. Jsem už v důchodu,tak uvažuji o této možnosti přivýdělku.

Děkuji za odpověď.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zztop*
hodnocení

4x
Ještě umíte číst, že ano? Podívejte se do sekce objednávka je tam napsáno toto: Pro získání potřebných podkladů k uvedeným výdělečným činnostem je potřeba uhradit platbu 490,-Kč. Částka zahrnuje i poštovné a balné, cena je tedy konečná a žádné další poplatky naší firmou vyžadovány nejsou.Výsledek bude ten jako u všech těchto podvodných firem vy si objednáte jakousi propagační hovadinu, zaplatíte a tím to skončí. Firma bude bohatší minimálně o vašich 490kč a vy chudší o 490kč a o iluzi. Si to pohledejte takových podvodníků s prací doma, ale nejdřív si musíte něco koupit/zaplatit jsou 4 zadky.

iz*
hodnocení

2x

To není nabídka práce, jde o nabídku podnikání.

ladinpraha*
Presne tak. Kdyby mel nekdo opravdu praci, na ktere se da cosi vydelat, nezamestnal by spis rodinu a zname? Staci pouzit zdravy selsky rozum. Tohle je jenom drahy prodej bezcennych informaci.

ohneta*
hodnocení

0x

Je to podvod, nebrat.

hodnocení

0x

Zkušenosti s toutofirmou nemám a za pětistovku je ani získávat nehodlám.

Nemohu vyloučit, že existují seriozní nabídky na práci doma, ale požadavek platit cokoli předem je pro mne první filtr, přes který nejdu.

hodnocení

0x

Koupit, koupit koupit a nic neprodat (viz. Herbalife apod.) Je to letadlo nebo pyramida.

buss
hodnocení

0x

Že ještě po tolika letech a v takových letech někdo na to může věřit.

kono
hodnocení

0x

Kdo to nabízí? Žáden kontakt tam není.

podnikatelskyweb.cz/...

nereagovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]