Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
na internetových stránkách pracenadoma.net jsem našel nabídku na práci, ohledně plnění obálek. Jelikož jsem se setkal s negativními ohlasy,tak jsem se chtěl zeptat zda-li s touto prací nemá někdo zkušenost. Jsem už v důchodu,tak uvažuji o této možnosti přivýdělku.
Děkuji za odpověď.
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
zztop*
4x
Ještě umíte číst, že ano? Podívejte se do sekce objednávka je tam napsáno toto: Pro získání potřebných podkladů k uvedeným výdělečným činnostem je potřeba uhradit platbu 490,-Kč. Částka zahrnuje i poštovné a balné, cena je tedy konečná a žádné další poplatky naší firmou vyžadovány nejsou.Výsledek bude ten jako u všech těchto podvodných firem vy si objednáte jakousi propagační hovadinu, zaplatíte a tím to skončí. Firma bude bohatší minimálně o vašich 490kč a vy chudší o 490kč a o iluzi. Si to pohledejte takových podvodníků s prací doma, ale nejdřív si musíte něco koupit/zaplatit jsou 4 zadky.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]