Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám dotaz k dámskému osazenstvu. Líbí se mi a lehce mě vzrušuje, když ženy dělají velké bubliny ze žvýkaček a když jim bubliny praskaj na obličej a na nos. Máte s tímto nějáké zkušenosti? Umíte velký bubliny? A kdyby vás eventuelně partner požádal, abyste si vzaly žvejky a dělaly velký bubliny, jak byste reagovaly? Předem děkuji za odpovědi.
Kdyby mě náhodou partner požádal, abych udělala velikou bublinu? Sjela bych ho tak strašným pohledem, že by si pro příště takové otázky odpustil... Velikou bublinu bych neudělala ani, kdybych se na hlavu postavila. Jednak to neumím a jednak nežvýkám. Tak nejsem zrovna ten vhodný vzorek dámského zdejšího osazenstva
bez žvejky si nedokážu představit svůj den. V průměru mám balíček na 2-3 dny. To píšu o klasických polštářkových, ale třeba Huba buba si kupuju jen občas právě kvůli bublinám. Asi jsem ujetá
, ale i ve svých letech / něco málo po 40 / je dělám ráda. A velký
. Manžel to nijak nekomentuje, protože je na tom stejně
.
Mmch. nevzrušuje mne na tom nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.