Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bubliny ze žvýkaček

Od: frickunc odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Mám dotaz k dámskému osazenstvu. Líbí se mi a lehce mě vzrušuje, když ženy dělají velké bubliny ze žvýkaček a když jim bubliny praskaj na obličej a na nos. Máte s tímto nějáké zkušenosti? Umíte velký bubliny? A kdyby vás eventuelně partner požádal, abyste si vzaly žvejky a dělaly velký bubliny, jak byste reagovaly? Předem děkuji za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

"Mám dotaz k dámskému osazenstvu."

To je spíš dotaz k přežvykavcům. Dáma přece ve společnosti nežvýká, o bublinách ani nemluvě.

eulalie*
hodnocení

1x

Kdyby mě náhodou partner požádal, abych udělala velikou bublinu? Sjela bych ho tak strašným pohledem, že by si pro příště takové otázky odpustil... :) Velikou bublinu bych neudělala ani, kdybych se na hlavu postavila. Jednak to neumím a jednak nežvýkám. Tak nejsem zrovna ten vhodný vzorek dámského zdejšího osazenstva :(

mmm*
hodnocení

1x

:-D :-D :-D bez žvejky si nedokážu představit svůj den. V průměru mám balíček na 2-3 dny. To píšu o klasických polštářkových, ale třeba Huba buba si kupuju jen občas právě kvůli bublinám. Asi jsem ujetá :) , ale i ve svých letech / něco málo po 40 / je dělám ráda. A velký :-D . Manžel to nijak nekomentuje, protože je na tom stejně :-D .

Mmch. nevzrušuje mne na tom nic.

hodnocení

0x
Něco takového jsem prováděla naposledy někdy v 10-12 letech. *smich* Neděláte si náhodou legraci?

myse*
hodnocení

0x

bubliny umím, někdy je dělám, ale velké málokdy - na to musí být speciální žvýkačka, já si kupuji jen Orbitky... z těch to moc nejde, jen malinké... Hubba Bubba je dobrá *smich*

ale že by mě to vzrušovalo, to teda ne... na požádání bych je klidně dělala...ale při sexu tedy nee

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]