Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Dostal jsem asi kilový balíček mražených kalmárů. Vypadají jako velký bílý lízátka, možný spíš jako nanuky bez klacku. Co se s nima dá spáchat, aby šly zblajznout? Šly by třeba obalit v trojobalu? Kuchtili jste něco podobného? Poraďte.cz prosím. Díky.
Ahoj,nechte je uplně rozmrazit,pozvolna,třeba přez noc v ledničce. Pak nakrájet na kolečka,nebo ještě lépe
podélně napůl,přičemž na vnější straně zlehka ostrým nožem nařezat,jako když děláte ježečka na špekáček,ne uplně zkrz.
Na pánvi rozehřát olivový olej,přidat česnek,klidně i chilli,a velmi rychle orestovat připravené kalamáry,opravdu krátce,jen tak nebudou gumové,když to přetáhnete,tak pak půl hodiny dusit a dusit.Ale nejlepší jsou takhle šup šup...Nelekněte se,budou se kroutit.Na talíři pokapat citronem,sůl,čerstvě mletý pepř,trochu nasekané petržele,bagetka a sklenka dobrého bílého vína
Dělají se i plněné,to už je náročnější,ale asi bych je nesmažila.Paradoxně bývají ty zamrazené lepší,zkuste a dejte vědět,dobrou chuť.
Ahoj. Byl to hnus velebnosti. Dal jsem dvě potvory s obrovským sebezapřením. Hodně jsem machroval před sousedama. Jejich dcerka to na plotně spáchala, ale nikdo jiný se toho nechtěl ani dotknout. Ještě že, k tomu bylo něco brambor, a šlo to nějak zajídat. Možná se to mělo rozemlít a s něčím spojit. K něčemu ta skušenost byla přeci jen dobrá. Vím, co si už nikdy nekoupím,nevezmu jako dar (vezmu, ale pošlu dál) a ani neochutnám. I kdyby to připravovalo hejno Mišelínů. Kalmáry!
Výstraha: Dobře študujte obsah textů obsahu balení. Čehokoliv. Ahoj.
Jejda,tak to mě mrzí.Buďto byly špatné,nebo jste tomu prostě nepřišli na chuť.
My si je takto děláme docela často,ale je fakt,že vždy čerstvé z Makra.
Tak nevím...doufám,že už jste si něčím zpravili chuť.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.