Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej předmětů

Od: fanda26* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

Moje sestra vyrábí strašně hezké rukodělné výrobky (naušnice,vyšívání atd.)

Chtěla by to začít prodávat ale neví kde můžete mi poradit

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Živnostenské oprávnění, vlastní doménu a e-shop... OT: Jak se "vyrábí vyšívání"?

doplněno 07.08.14 20:50:

@ Ukulele, opravdu se vyšívání vyrábí?

ukulele*

vyšívání se vyrábí jehlou a nití, nítě mohou být z různých materiálů, různých barev a různých průměrů, pochopila?

Ivzez má smysl pro jazyk. Chvíli jsem taky nechápal, jak to myslí, ale ad absurdum má pravdu. Vyšívání se nevyrábí. Vyšívání je výrobní postup, kterým se vyrábí "výrobek". Ten se nejmenuje vyšívání, ale výšivka. Zrovna tak jako se nevyrábí pečení, ale pečivo. I když chápu, jak to tazatel myslel a hovorově bych to neřekl jinak, správně česky to není.

Jen si mě, dámy teď nepodávejte ze strany na stranu. Jednu ťafku eventuelně snesu, ale na dvě už je pokročilá doba *stop*

hodnocení

1x

Udělat si webovou stránku s fotografiemi.

hahanaj*
hodnocení

0x

může se zaregistrovat na Fler.cz

hodnocení

0x

Aukro (ale díru do světa přes něj asi neudělá, kdyžtak může zkusit aspoň něco nabízet od koruny (a na jiné své aukce dát odkaz), tyhle aukce přitahujou větší pozornost (ale musí se počítat s tím, že se to za tu kačku, nebo dvě taky opravdu prodá))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]