Nejste přihlášen/a.
Ahoj kolegové,
už asi dva roky máme naplánovanou týdenní dovolenou na Zakarpatské Ukrajině. Pojedeme 4 - já, přítel, kamarád - znalec místní oblasti a jedna známá - Ukrajinka.
Moje otázka je snadná - jeli byste na takovou dovolenou, i přes situaci na Ukrajině? Ukrajina je velká země, nepokoje jsou vzdálené téměř 1000 km, ale všichni mě od toho odrazují.
Přítel jet moc chce, já jsem rozhodnutá tak na 70 %.
Uznejte, je tam nádherně! (a levno! )
Souhlasím s Totákem Transylvánské Alpy je něco nádherného.A vůbec,celá Země je nádherná ! A levno tam relativně také je ! Byla jsem tam 2x a chtěla bych jet alespoň ještě jednou.Nedotčený kus zapomenutého Ráje...Ukrajinu si nechejte,až tam bude klid,jestli vůbec někdy bude... rumunskem.cz/...
Urcite bych jel na Podkarpatskou Rus i ted. Ukrajina je velka a soucasne problemy jsou daleko od mista vejletu.
Nevím, ale pár dní zpět jsem dostal zprávu že na zakarpatské rusi jsou demonstrace. Nejsou sice nijak velké ale prý se už demonstrovalo s ohledem na vládu Kyjeva. Možná že už to utichlo. Nevím.
Co se týče Ukrajiny, tak bych tam nyní nejel. Problém je sice na druhé straně Ukrajiny. Ale je otázka, jestli se opravdu potvrdí informace které máme, že Ukrajina se chystá podpořit Moldavsko k akcím proti Podněštěří. Které je proruské a které nebylo západem uznáno jako samostatný stát. Jestli je prava že armáda Podněštěří mobilizuje a připravuje se na útok Moldavska a Ukrajinské armády nejsem schopen potvrdit ale mohlo by se to brzo zvrtnout v pěknou šlamastiku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.