Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nateklé oči, ječná zrna - strach

Od: ustrasena odpovědí: 2 změna:

Ahojky, mám strach o svýho tátu. Nejdřívě měl nateklé oči a víčka i linky dole měl červená. Poté se mu tam objevila ječná zrna. Dneska jsem ho po delší době viděla. Přede mnou si sundal sluneční brýle a já se neskutečně lekla. Levé víčko a linku má nateklé a červené a dole má ječné zrno hodně velké, ale to je ještě dobré. Pravé oko má skoro až zavřené, tím že je nateklé a ječné zrno má nahoře, hoodně velké, prý na něj skoro nevidí, prostě hoodně rozmazaně. Byl u doktora, který mu předepisuje mastičky a kapky, ale prý je to horší. Setkali jste se s tím někdy, co to má být? :(

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

určitě to chce jít znovu za očařem, ať předepíše jiné kapky/mastičky, nejlépe nějaké s antibiotiky - bude tam nejspíš zánět spolu s těmi ječnými zrny...když nepomůžou mastičky ani kapky, tak se ječná zrna ambulantně vyříznou...

hodnocení

2x

Na něco pdobného jsem jeden čas trpěla (kromě těch ječných zrn) -často mi otékala spodní i horní víčka, až jsem skoro neviděla. Je to nějaká infekce, většinou to přejde do několika dní, ale počítejte, že se bude občas vracet. Mně na to pomáhal propolis. I když to byl alkoholový roztok, zkusila jsem si jím potírat víčka (i trochu na vnitřní straně). Po čase to dokonce úplně ustoupilo a už se to nevracelo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]