Nejste přihlášen/a.
Nasel jsem si prvni holku v zivote (je mi 22, ona je o rok mladsi). Jsme spolu uz skoro 2 mesice a vsechno je na prvni pohled fajn. Mame se radi, zajimaji nas stejne veci, proste idealni partneri. Vasnive libani, hlazeni, mazleni - vsechno tam je, funguje to a obema je nam to prijemne. Na sex zatim nedoslo, abych pravdu rekl trochu se bojim jak mi to pujde
V cem vidim problem je, ze si vubec nepiseme. Bavime se jen kdyz jsme spolu. Mame se o cem bavit, nenudime se, nejsou velke chvile ticha a i kdyz nejaka nastane, tak se k ni treba pritulim a to je lepsi nez rikat 1000 slov. Doma ani jeden temer nejsme a je spise nahoda, kdyz se vidime online na skypu. Telefon na sebe mame, ale pres ten se akorat domlouvame kam vyrazime.
Nechci aby mi psala kazdy rano jak jsem se vyspal nebo zbytecny sms aby rec nestala, ale treba aby se zeptala, jak jsem dopadl u duleziteho testu ve skole, kdyz vi ze ho pisu. Nemame problem bavit se o jakekoli blbosti kdyz jsme spolu, ale doma proste nekomunikuje.
Kdyz zacnu psat ja, treba minuly tyden jsem se ji ptal dopadla u lekare, tak odpovi, ale tim to skonci, uz se nezepta treba co ja, nebo tak. To je vlastne jedina vec, co me na ni mrzi. Ze zacatku jsem byl nervozni, jestli ke me vubec neco citi, nebo jestli na me mysli, jenze vzdycky kdyz se vidime tak je vsechno dobre, jiskri to mezi nami a ja jsem spokojen.
Vztah asi mysli vazne, protoze me predstavila i rodicum. Mate nejaky napad, kde muze byt zakopany pes?
Nemám ráda neustálé stíhací otázky typu: Kde seš? A s kým? Co tam děláš? Proč si tam šel? Kdy přijdeš?
Pokud někdo nakupuje v supermarketu s mobilem na uchu, a ptá se, zda jogurt jahodový či malinový, v dopravním prostředku řve na celý autobus a na ulici do mě s mobilem na uchu vrazí, běsním. Mnoho lidí se stalo otroky této komunikace.
Proto mi chování dívky je poměrně blízké a chápu ho. Není otrokem mobilů. Až se setkáte naživo, určitě se zeptá, jak dopadla Vaše zkouška, zda už Vás nezlobí pětka vpravo dole, či zda jste si tu bundu konečně donesl do čistírny. Některé hovory jsou stejně naprosto zbytečné a věřte, je jich většina. Také nerada plkám o zbytečnostech. Považuji to za ztracený čas a pro mobilní operátory nevídaný výdělek. Hlavně, když si s partnerkou jinak rozumíte. Nemusí pořád hulákat do telefonu.
Dívka asi není příliš komunikativní a sehnat prima ženskou, která navíc nemele od rána do večera o hloupostech, to je snad těžší, než najít na Václaváku diamant. Važte si jí! Ani nevíte, co máte za poklad.
Mobil bych použila snad jen tehdy, kdybych na houbách /chodím do lesů sama/ upadla a zlámala si nohu. Jenže já ho do toho lesa nenosím, z obavy, že bych ho ztratila. Jaga.
Jsou typy lidí, co neradi píší nebo telefonují, někdy obojí. Prostě to ber na vědomí. Nic to neznamená a nechtějte ji změnit, nepovedlo by se vám to, jen byste ten hezký vztah rozrýpal.
Buďte rád, že si máte na rande co vyprávět na živo a nevyčerpá se vše po internetu a SMSkách, kdy byste pak na sebe zírali, protože vše již vyprchalo, vše se řeklo po netu, kde jste to osaměle strávil každý zvlášť. Komunikace na živo je mnohem normálnější, víc vás obohacuje a to sdílení je krásné. Naučte se ji mít právě pro tohle rád.
Dobrý den, nemusí to znamenat nic závažného - málo času, nechce obtěžovat, myslí si, že to nečekáte a stačí Vám osobní kontakt, není si jistá pravopisem a stydí se za to nebo to tak necítí stejně jako Vy. Můžete se jí na to zeptat, ale spíše si všímejte, zda se Vás ptá na Vaš život v té osobní komunikaci - kdo má zájem o druhého, tak ho snad zajímají jeho starosti nebo minulost (ovšem, zase přiměřeně, aby to nebyl výslech). Zdravím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.