Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem ze zubem

Od: punkerka* odpovědí: 2 změna:

Zdravíčko,chtela bych se zeptat , co mam delat když se mi vykla predni zub,je ze predni strany ulomený a potrebovala bych nahradu,takze by me zajimalo jaka je asi priblizna cena za ten jeden predni zub,a pokud ciste nahodou by mi pojistovna alespon pulku nezaplatila ... jelikoz jsem mlada matka a bezzubá nechci být:(

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nejlepší bude, když se objednáte k zubaři a při té příležitosti se i můžete zeptat, kolik by to tak mohlo stát. Ono také záleží na míře poškození, často se dá ulomený zub spravit, ani to není poznat. Zbytečně to neodkládejte a šetřit zrovna na tomhle by byl nesmysl.

simsalabim*
hodnocení

1x

Tak určitě souhlasím s tou konzultací se zubařem. Určitě vyzkoušejte najít email na vašeho zubaře a napsat mu svůj problém. Třeba odepíše a pokud ne, budete tam opravdu muset jít. Z doslechu vím, že se první 2 zuby velmi často ulamují znovu i po opravě. Takže se i na toto zeptejte jestli se tomu dá nějakým způsobem předejít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]