Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chci se jenom zeptat co se mi může stát nebo-li co mi hrozí za to když nedám na Úřadu Práce nepřiznám že mám brigádu? Jelikož jsem student a od 1.9 nastupuji zpátky na Střední školu tak si myslím že jsem nikde neudělal chybu! Pracuji v Makru-skladník přes jednu agenturu a mám hodinovou sazbu 55 na hod (hrubá)! A prý z těch 55Kč se odvádí 11% na sociální a zdrávotní pojištění chci se zeptat když jsem ještě student tak proč se to musí odvádět i za studenty? Děkuji moc za odpověď a Nashledanou
Může se stát leccos. Ovšem pokud nedoplníte informace, nelze situaci přesně posoudit. Vy jste přes prázdniny evidován na ÚP?
Jste-li evidován, musíte "brigádu" (tento pojem zákoník práce nezná) ÚP nahlásit nejpozději v den nástupu do nekolidujícího zaměstnání.
Bez vstupních informací ale těžko odhadnout, o jakou situaci jde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.