Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cesta Plzeň-Budějovice

Od: sanyo* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den po delší době, mám prosím dotaz, zda máte někdo čerstvou zkušenost o cestování ve směru Plzeň - Budějovice. Zda nejsou nějaké výluky a podobně. Navigace mi nabízí 3 trasy - první přes Tábor, druhou přes Sedlice a třetí přes Horaždovice. Jde mi o tom, zda nejsou na trase nějaké objíždky, nevhodné úseky a pod., naposledy jsem tam byl před rokem, jel jsem přes Nepomuk a Písek, tehdy v pohodě.. - děkuji za každou užitečnou radu !

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kono
hodnocení

3x
sanyo*
hodnocení

děkuji, výbornej odkaz, už je v záložkách...

tomibender*
hodnocení

2x
Ahoj, jel jsem tam 14 dni zpátky, až na debily za volantem a jednoho ožralu v superbu který poblil švestky je to celkem bezpečná silnice, jel bych normalne po I/20 přes Písek. Az k Nepomuku je to sama vesnice ale pak už to celkem jde. Je to asi opravdu nejrychlejší přes ten Písek. Bender

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]