Nejste přihlášen/a.
Ahoj napadla mně rýma včera jen pár kychnutí tak jsem si střikal nosní kapky, ale dnes se to celkem zhoršilo ale ne zas tak akutně prostě mám normální rýmu takže zkouším nosní kapky plus inhalace,ale poradte mi vsude pisou ze se ma pit caj, ale nebavi mne porad ho varit muze se pit treba jen voda? a taky mně docela štve že jak jsem oslabenej tak bych pořád jedl, ale to je hrozny
vsem dekuji za nazory
Na rýmu je taky dobré nahřívat nohy - do lavóru horkou vodu, jak snesete, k ruce konvici s vřelou vodou a jak v lavóru chladne, opatrně z konvice dolívat (ne na nohy!). Až se prohřejete, tak teplé ponožky a do postele. A jedna vynikající rada, kterou jsem pochytila tady na poradně a už několikrát s úspěchem vyzkoušela: do pet lahve nalít horkou vodu, láhev zabalit do utěrky nebo do ručníku (pozor na popáleniny, voda nesmí býr vřelá), přiložit na hrudník mezi prsa, pevně obejmout a zalehnout pod deku. Za hrudní kostí je prý centrum imunity a to se musí prohřát. Je to naprosto báječný pocit. A já tradičně na noc dva acylpyriny (věřím jim), vypotím se a ráno je mi dobře.
Dobrý den, pokud máte pouze rýmu, tak stačí smrkat a čistit si nos. Říká se, že léčená rýma trvá týden a neléčená sedm dní. Je dobré si i hlavu napařovat nad nádobou s horkou slanou vodou, což asi děláte. Na ty kapky pozor, ať si nepoleptáte sliznici v nose. Zvýšení chuti k jídlu jsem při rýmě nikdy neměl - spíše naopak, protože je oslabena chuť i čich. Neste to statečně. Zdravím!
doplněno 08.09.14 20:04:inzinyrka - s tou horkou vodou do PET láhve velký pozor. Je-li ta voda horká moc, tak se PET láhev začne okamžitě deformovat, bortit a ta horká voda vyteče - a může popálit. Raději bych použil výraz "přiměřeně teplá (vlažná) voda", aby si někdo neublížil.
Zdavím
1 stadium řeším svářakém
2 stadium svařák a postel, pokud´ rada v sektoru 1. stadia nezabere...
3 stadium odmítnu sex
4 stadium přidám céčko
5 stadium a to jde do tuhého, navrhnu sex
6 stadium přidám k 5 stadiu chlorellu a céčko taky nechám součinnost ve stadiu č.5 a samo, sex narhuji na zahřátí
7 stadium už se mnou nechce mít sex, zajdu si koupit Bioparox-jediné dostupné antibitikum ve spreju na trhu
8 stadium neřeším-udělala jsem co jesm mohla, takže funguji jako zdravý jedinec
doplněno 08.09.14 20:14:Doporučuji chlorellu, céčko, čaj, Bioparox a kapky do nosu ---v rozumné míře svařák, to nepřehnat.
doplněno 08.09.14 20:16:a hlavně ležet , odpočívat, občas ibalgin. Pokud¨ toto nezabere, tak jít omrknout ordinaci.
Rýma je virové onemocnění a než vir vyzdychá, než si ho imunita zlikviduje, trvá 7 dní. Ikdybyste se na hlavu stavěl, do nosu kapal nebo lil do těla cokoliv. Končetiny v teplé vodě, jsou na uvolnění nosu a dutin. Pokud se ovšem nejedná o alergickou, sennou rýmu.
Muž má-li rýmičku, je smrtelně nemocen. Neblázněte!
Kutululu, máte imunitu, která nenašla na vira rýmy účinnou zbrań, prostředek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.