Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolí píchání uší?

Od: pejsek* odpovědí: 5 změna:

Zdravím :)

V pondělí jdu na píchání uší :(

Bolí to?

Děkuju za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

au1
hodnocení

1x

"pejsek" píchnutí do ucha ani neucítí :P

zztop*
hodnocení

0x

Chcete pohádku a nebo pravdu? Pokud máte funkční nervy tak zcela určitě zabolí. Otázkou je spíš jak moc a ne jestli a to je podle člověka, protože každý máme práh bolestivosti jiný.

mata97*
hodnocení

0x

Ježiš, to jsou zase...
Záleží na to, zda si to chcete nechat nastřelit a nebo opravdu propíchnout a pak nandat naušnici. Řeknu to takhle: Byla jsem na piercingu v pupíku, kde mi to propíchla a pak nandala, to bolelo neskutečně ! Když jsem si chtěla nechat dát naušnici do chrupavky, tak mi to tam nastřelila a to NEBOLELO ani trošičku, až jsem se lekla, jak to nebolelo, mám už to skoro rok a ležet na tom bolí a ještě jsem si to netroufla sundat, takže hojení je horší než nastřelení a to rozhodně ¨! :)

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Nemůžu si pomoct, ale otázka zase není položena úplně přesně. Co se tím pícháním uší myslí? Dělání otvorů pro zavěšení náušnic? Nebo je v nich zánět a jde se na ORL, si nechat píchnout bubínek? Bolí to oboje, ale ten zánět bolí dost už před zákrokem a poněm se hodně a okamžitě uleví. Díry do uší, skrzevá náušnic, prý taky zabolí. Ale, když se to umí a povede, netrvá to moc dlouho. Moje mamka si to za 2 sv. války dělala sama, hřebíkem do stoličky. Přežila to a co potom nadělala parády.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]