Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová práce přijímací technik dělá někdo?

Od: stihl odpovědí: 3 změna:

ahoj po 5 letech sem končně dostal možnost jít dělat práci na kterou čekám od střední. Nyní dělám v autodílech a jdu do autorizáku. Vysněná práce má však vpodstatě samé negativa. už něž jsem se na tom vůbec hlásil mi spousta zákazníku mechaniků říkala jaký to je vopruz,ale já pořád říkal,že jsme to chtěl dělat a musím si za tím jít.

nyní už tam chodím ocáskovat za novým kolegou po práci a jsem docela zděšený.

První věc neplacené přesčasy kolega říkal,že má 130 hodin od začátku roku. Druhá věc samozřejmě hmotná odpovědnost za všechny auta, celou firmu-protože technik vše zavíra,vypíná a zase otvírá.

Dále jsme nepočítal s tím,že budu mít pod sebou 7 chlapů. Je těžké si získat respekt od usedilých mazáků. většina od 10-20 let starší. automaticky mi všeci tykají já jim ze slušnosti vykám. Problém je,že jsou to lajdáci co nejsou v úkole a ten režim tam je děsný. všci se pořád zašívají dělají celkem pomalu, neudržují pořádek, žádný režim prostě.

A hned po 3 dnech mi jeden říká nesnaž se nám dokazovat,že jsi něco víc jinak ti budem dělat problémy.

No a když se dneska třeba stal průser,že jedne blbec nechal na nápravě ráčnu a zákazník odjel a z auta po 20 km ta ráčna vysklila čelní sklo passatu za ním. tak to kolega jel řešit a říká: zvykej si to tady je pořád oni nedotáhnou kola a já pak v 8 jedu svojim autem z domu za zákazníkem řešit to. toš to mě dostalo.

to je en takový drobný výtah toho co sem zatím pochytil nemluvím o tom když se zákazníkovy vymění díly za 35 tis a závada neodstraněna nebo dlužníci včetně pojištoven apd.

to vše za původně nabízených 15 hrubého. docela scifi. mechoši se ti vysmějí,protože se udělají pár fušek a mají 4x tolik.

Benefity žádné akorát oběd za 30 kč,ale na ten prej nikdy mít čas nebudu,že ta přestávka moc neexistuje.

no a jediný co proti mé stávající práci je plus asi,že se nemusím tahat s těžkýma dílama tak často a pořad,ale tady rukama budu dělat taky sem tam umýt nějaký autko, kontrola před opravou podvozku apd. není to na bílou košilku,ale to nevadí.

takže hodnotím jako otročinu. práce za kterou v Praze berou i 25 tis čistého

někdo z oboru co může napsat své zkušnosti?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

horak*
hodnocení

3x

Ta poznámka mi něco připomíná."Cože? Ty chceš jít do kina? A s odpadkama jsi už byl?
Ale vážně. Požádal bych nadřízeného nebo majitele aby mne oficiálně představil a zároveň aby všem sdělil, že mě mají respektovat a v začátcích pomáhat v zájmu firmy. Pokud tomu tak nebude, tak to bude řešit. Po měsíci by měl vyhodnotit situaci a sjednat nápravu. Ale možná v těch popsaných podmínkách utopie.

bdfo
hodnocení

2x

Prosím pěkně, pokud chcete respekt podřízených, pak je třeba začít u sebe. Podívejte se třeba na váš příspěvek. Psaný projev tragédie. Zkuste se trochu nad tím zamyslet. Chyba je i ve věcech, které vám přijdou možná nepodstatné.

kamilk4
hodnocení

0x

Chceš takovou práci vůbec dělat? Ano-Ne

Je to práce vedoucího v kolektivu.Pokuď jsi to předem nevěděl,tak jsi byl špatně informován...odejít můžeš kdykoliv.

Stále tam chceš "pracovat"?Tak se nadechni a začni.1.u šéfa vyjasni vztahy - případný odchod

2.uvedení do kolektivu a nastolení tvojí vize s podporou šéfa - odpory řešit ihned na místě!

3.Jakýkoliv problém v kolektivu řešit s tvým nadřízeným,pokuď ho nevyřešíš sám.

4.Mechanik kolo utáhne a ty to po něm kontroluješ...každé auto po každé opravě...?Každý mechanik odpovídá za svoji opravu,kterou prováděl !Nebo je to u Vás jinak.Pokuď Ano,tak hold budeš muset kontrolovat každej "šroubek".Už bych tam nepracoval...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]