Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Extrémně levné letenky?

Od: lucia31 odpovědí: 7 změna:
Mám přidanou stránku facebook.com/... ve svém profilu na facebooku a občas tam posílají opravdu zajímavé letenky do celého světa. Teď jsem tam viděla letenky z Varšavy do New Yorku za 7 tisíc Kč, což mi přijde až podezřele levné. Existuje nějaké riziko že mi bude letenka stornována? Normální letenky do New Yorku stojí třeba 15 tisíc!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

au1
hodnocení

0x

pokud to není i zpáteční letenka, tak to zas tak exrémě levný není

lmgify

Souhlasim.

Normalne se z Londyna do New Yorku da letat za neco pres 5 tisic.

lucia31
hodnocení

právě že se jedná o zpáteční letenku!

au1

tak jsem si tu vaši letenku našel :) pokud vám nevadí, že zpáteční let se koná až po 18ti dnech, a to nikoliv do Varšavy nýbrž do Manchesteru, tak proč ne, znám jednoho člověka co takto cestoval několikrát, trošku dobrodružství :)

lmgify

Kde jsi to nasel? Na strankach RushFlights jsem neco nasel, ale tam to maji za cenu 307€ a to je 8350Kc. *nevi*

O tom Manchesteru pisou, ze se tam letet nemusi, ale ze se muze vystoupit uz v Londyne.

Jinak z Manchesteru se do Prahy daji ted dohledat letenky na 28.listopadu za 2335Kc (EasyJet).

hfd
hodnocení

0x

Co ta letenka za 7 tis. obnáší? Je v tom zavazadlo, příruční zavazadlo, jsou v tom palivové a přistávací poplatky, je v tom platba kartou, DPH. Víte, některé letecké společnosti prodávají letenky po Evropě třeba za 1,- Kč. Ale když k tomu připočtete vše nezbytné, pak je cena třeba 2 tis Kč.

lmgify
hodnocení

0x

Obecne neni problem koupit levne letenky, kdyz si je clovek objedna MĚSÍCE dopředu. Je to běžná cena letenky. Zkus si ale koupit letenku s odletem tak do 1 měsíce a najednou zaplatíš i desítky procent (50%, ...) navíc, jestli se ti vůbec podaří něco najít. *sok*

Z toho mi plyne jedno - v letecke přepravě je stále ještě silný nedostatek nabídky přepravní kapacity, nehledě na to, jak moc aerolinky brečí nad tím, že už není kde šetřit. Samozřejmě že letenku do New Yorku za 70 tisíc, kterou nabízejí, si nikdo nekoupí, ale spousta lidí by si koupila tu za těch 7 tisíc. A že se za to létat dá a ještě přitom něco vydělat, tyto nabídky jasně ukazují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]