Nejste přihlášen/a.
Chtel bych se zeptat jestli mam narok na socialni davky a podle ceho se to posuzuje.bydlim s rodici.Po mesici me vyhodili z prace.Narok na podporu z pracaku nemam.Musel bych mit odpracovano pul roku.Myslite ze berou ohled i nato z me vyhodili z prace a podporu na pracaku mi nepriznali?
Nebylo by moudré se zeptat, jestli někdo nevíme o jakékoliv práci? A zamyslet se nad svým životem nejen dnes, ale i nad zítřkem? Nevyjídat, ale řešit svůj život sám? Nechodit na sociálku jako somrák? Stane se v životě ledacos. Věřím, že o práci může přijít každý. Ale být vyhozen?! Jsi už velký, snaž se o svůj život, zabojuj trošku!
Udělej rodičům radost! Buď dospělý!
Víš co ... hned po škole jsem začal podnikat a z ničeho (z 30 000Kč) jsem udělal celkem slušnou firmu se 4mi zaměstnanci. Dnes po osmi letech jsem prodejny zavřel a živím se pouze servisem (zaměstnance jsem povyhazoval protože všichni do jednoho kradli)
Za poslední 3 měsíce NIKDO nechtěl na servis doklad, přemýšlím jestli živnost nezrušit. Mohl bych to dělat načerno, ušetřím za sociální, zdravotní, silniční daň,účetní ... a ještě něco dostanu... když jsem to počítal mohl bych mít každý měsíc o 7000Kč víc než teď. 7000Kč mám splátku na barák.
Bojoval jsem, prohrál a teď bych si dal ty půlroční prázdniny na pracáku za 50% mzdy.
Myslíte že jsem parazit?
Upřímně? Pokud si ty prázdniny dáte, tak ano. Vy se pouze domníváte, že pro parazitování máte uznání hodné důvody, ale přesto to parazitování je, měl byste být aspoň k sobě férový a přiznat si to.
Psala jsem, že stát se může cokoliv. Je mi líto, že jste trefil na špatné lidi. Musí to být strašlivé rozčarování. Myslím si, že kdyby nebylo jich a takových kredenců, bylo by na světě o trošku lépe.
Přeji vám, ať je vaše snaha a píle odměněna krásným a trvalým příjmem!
Psala jsem Ondráškovi, ale šotek to posunul o místo dál
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.