Nejste přihlášen/a.
Zdravim Vsechny co maji i nemaji problem jako ja ,muj vek je 23 let a stale jaksi nemam to stesti potkat nejakou slecnu ,divku. kdybych se mohl ohodnotit po strance psichicke tak jsem spise nekonfliktni proste obycejnej kluk aspon si myslim a po strance fizicke,nevypadam zas tak spatne,pred tremi lety jsem prozil vztah o 2 leta s mladsi prytelkyni,ale byl to jak na truc vztah na dalku,ktery po roce zkoncil od te doby jsem sam,ale co me zacina velice trapit je ,co stale slysim od mich rodicu a mych blyzkych a pratel ,slova jako : tak kdy si nakou uz privedes ,, podivej se kolik ti je let,,ty jses neschopnej si nekoho najit,,podivej se kolem sebe kazdej ma nekoho a ty nic,,kdy budu konecne babycka,, a mnoho dalsiho urcite kdo tento clanek cte,zazil mozna neco podobneho, ale uz me to docela hodne trapi a zacinam si myslet,ze jsem opravdu neschopny je to velky problem,zacinam mit z toho komplexi ,kdykoli ,kdyz jsem narazil na nejakou divku tak bud uz nekoho ma a nebo je vdana je to mozna tim,ze tak moc rychle chci nakou divku abych byl jako ostatni a to je taky ten duvod asi proc dopadnu vzdycky s neuspechem a tim i moje sebevedomi jde prudce dolu, fakt poradte lidicky , za sebemensi nazor budu moc a moc rad.mejte se pekne.
omlouvam se za pravopisne chyby a diakritiku.
Milý"m", jestli se trápíš kvůli rodičům, příbuzným a známým, kteří mají blbé řeči, tak to pusť z hlavy. V dnešní době a ve Tvém věku si myslím, že máš na ženění a děti dost času. Při dnešních možnostech mladí lidé poznávají svět, budují si kariéru, byznysy, vytvářejí zázemí a užívají si. V průběhu toho všeho Ti, kteří chtějí, se poohlížejí po nějakém tom partnerovi na celý život. Proto si užívej i Ty. Trpět nějakými komplexy je určitě nesmysl! Pamatuj, když to má přijít, tak to příjde i bez Tvého usilovného hledání a přičinění. Mám ještě jeden nápad, jestli chceš, napiš mi na e-mail, můžeme to prodiskutovat individuálně.
Hodně štěstí!
Že jsou blbý kecy lidí z tvého okolí otravný, to je jasný, ale fak nemusíš mít obavu, že něco prošvihneš. :D Zkus to navlíct obráceně : zkus si říct co své partnerce nabízíš ... jestli budete mít kde bydlet a tak ... Můžeš postavit domek, ( to ti nějaký čas zabere ) a pak si tam už nějaká pipina sedne .
P.S. : A nezapomeň, že při rozvodu o všechno příjdeš!
mrkni na www.qark.net
ten clovek pise fakt dobre clanky o seznamovani atd.
jasne ze u internetu nikoho nepotkas ale trocha teorie nikdy neuskodi a treba ti tamni clanky trochu zvednou sebevedomi a pomuzou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.