Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej sbírky zákonů

Od: kkozelik* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, našel jsem zřejmě kompletní sbírku zákonů ČR. Je to asi 8 velkých beden o hmotnosti cca 500kg. Myslíte, že se to dá někde prodat krom sběrny papíru? Kde? Za kolik? Díky

doplněno 31.07.14 17:53:

je to z roku 1996

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

3x

Docela pochybuji, že si někdo koupí půl tuny něčeho, na co se mu bude jenom chytat prach. Možná by bylo zajímavé uvést, z kterého roku ty zákony jsou. Podle mě je jediná šance Aukro. Nasadit vyvolávací cenu trošku nad to, co bys dostal ve sběrně a počkat, jestli bude nějaká reakce.

buss
hodnocení

1x

Kdo by to chtěl, ještě platit, měl jsem toho za lééta, vše do sběru. Z r. 96 asi těžko půl tuny. Kdo by to skladoval, když je na intu? Ale inzerát je zadarmiko, že?

tiffany*
hodnocení

0x

A není tam někde razítko, komu ty Sbírky patří? Nejspíš nějakému úřadu nebo kanceláři a ten se o to měl postarat !

pravnik*
hodnocení

0x

i když nemá takový štos ři řada knih praktické využití, u advokáta v kanceláři tvoří velmi hezkou (a docela žádanou) kulisu či výzdobu; takže nevyhazovat, ale nabízet ke koupi

lordweb24*
hodnocení

0x
Z roku 1996 by to chtel snad jen nadsenec nebo nevim. Od te doby byla spoustu zakonu novelizovana, zrusena, predelana. Nehlede na to, ze veskere zakony se daji sehnat na internetu v elektronicke podobe. Pokud tedy Vase uvadene zakony nejsou i s vykladem. Ale po 18ti letech silne pochybuji o jejich aktualnosti a vyuziti...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]