Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otázky do autoškoly

Od: robca* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, jde sehnat někde kompletní seznam otázek a odpovědí do autoškoly, na skupinu B. Spíš se mi jedná o nějakou knížku, nebo něco prostě na papíře, děkuji.

Našel jsem i tohle: dumknihy.cz/...

Tak jestli stím má někdo zkušenost a jsou opravdu stejné, totožné jak v testech?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kristyn3*
hodnocení

0x

Dobrý den,

to co jste tu dával za odkaz. Mám doma. Učím se z toho. Zkoušky budu mít na konci srpna. Tak se uvidí. Podle mě je to stéjné. Obsah co je v té knize je totožný s testy, které jsou na etesty.mdcr.cz/... A testy co jsou na těch web. stránkách, jsou stejné co budou u zkoušek

olaf71*
hodnocení

0x

já měl kdysi všechny testy k dispozici se zaškrtnutou správnou odpovědí. přesně tak jak byly, tak jsem je mohl dostat ke zkoušce. učil jsem se jen otázku a k ní správnou odpověď, ostatní odpovědi jsem nečetl,aby mě to nepletlo hlavu

Když jsem, já dělal autoškolu, tak byla správná odpověď, až na jedinou vyjímku, vždy ta nejdelší nebo ta ve které bylo číslo nějaké značky :-D

doplněno 31.07.14 17:01:

Jinak k otázce, řekl bych, že to budou mít v každém knihkupectví.

Případně najít na Uložto a vytisknout. Třeba tady v PDF

olaf71*

ono to tak bývá u většiny testů.nejdelší odpověď = správná odpověď. tím myslím VZV, BOZP

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]